Κόσμος

ΟΗΕ σε Μάσκ: Να γίνουν σεβαστά τα ανθρώπινα δικαιώματα στο twitter

Μέχρι και τον ΟΗΕ απασχολεί ο Έλον Μάσκ που απέκτησε το twitter και τον καλεί να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Συγκεκριμένα ο Ύπατος Αρμοστής των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Φόλκερ Τουρκ κάλεσε σήμερα τον νέο ιδιοκτήτη του Twitter Έλον Μασκ να διασφαλίσει ότι αυτά τα δικαιώματα γίνονται σεβαστά στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε ανοιχτή επιστολή που δημοσιοποιήθηκε το Σάββατο.

“Σας καλώ να φροντίσετε ώστε τα ανθρώπινα δικαιώματα να βρίσκονται στο κέντρο της διαχείρισης του Twitter υπό τη διεύθυνσή σας”, έγραψε ο Τουρκ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γάζα: Ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στην πόλη μετά την εντολή Νετανιάχου
Μάρτυρες αναφέρουν σειρά ισραηλινών βομβαρδισμών, λίγες ώρες μετά την εντολή του Μπέντζαμιν Νετανιάχου για αντίποινα, κατηγορώντας τη Χαμάς για παραβίαση της εκεχειρίας
Βομβαρδισμός στη Γάζα
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
26