Κόσμος

Όλοι δάκρυσαν όταν είδαν τον αγώνα κολύμβησης της 8χρονης Thalia

Ήταν πριν από ένα χρόνο που η μικρούλα Thalia Standley έχασε το δεξί της χέρι μετά την επίθεση που δέχτηκε από το σκυλί ενός γείτονα. Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 8 της χρόνια. Δεν άφησε όμως το τραγικό συμβάν να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά της.

Καθόταν στον τοίχο του γείτονα και της άρπαξε τα δάχτυλα από το δεξί της χέρι ο σκύλος μέσα από τον φράχτη. Τράβηξε το χεράκι του μικρού κοριτσιού μέσα από το κενό, με αποτέλεσμα να κοπεί ένα κομμάτι. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το χεράκι της, με την κοινότητα στο NSW Hunter Region να συγκεντρώνουν τα χρήματα που χρειάζονταν για να βοηθήσουν την οικογένειά της με τα υπέρογκα ιατρικά έξοδα.

Μετά από 9 χειρουργεία, η 8χρονη επέστρεψε στις αθλητικές δραστηριότητες. Λίγες ημέρες νωρίτερα έκανε όσους βρέθηκαν στον πρώτο της αγώνα κολύμβησης να δακρύσουν. Πήρε μέρος στον αγώνα του σχολείου της στο Lake Macquarie, με το πλήθος να ζητωκραυγάζει και να τη χειροκροτά για την προσπάθειά της.

“Όλο το σχολείο βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας και της Thalia. Έχουν κάνει τα πάντα για να μας βοηθήσουν. Η Thalia είναι από τα παιδιά που θα προσπαθήσουν πρώτα μόνα τους να τα καταφέρουν πριν ζητήσουν βοήθεια από κάποιον. Θα προτιμούσε να προσπαθήσει παρά να ζητήσει βοήθεια. Είναι τόσο ανεξάρτητη”, δήλωσε η μητέρα της Sally στην Daily Telegraph.

Με τη δύναμη ψυχής που δείχνει η Thalia δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας. Δεν το έβαλε ποτέ κάτω και προσπαθεί για το καλύτερο στη ζωή της χωρίς να αφήνει τίποτα να σταθεί εμπόδιο στις επιδιώξεις της.

Πηγή: News.com.au

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα Τραμπ για επανέναρξη του πολέμου: «Θα μελετήσω την πρόταση του Ιράν, αλλά δεν έχει πληρώσει ακόμη το τίμημα»
«Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν αποδεκτό, διότι δεν έχουν πληρώσει επαρκές τίμημα για όσα έχουν κάνει στην ανθρωπότητα, και στον κόσμο, τα τελευταία 47 χρόνια», είπε ο Τραμπ για το Ιράν
Ο Ντόναλντ Τραμπ
«Ψυχρός πόλεμος» Τραμπ – Ιράν με νέο ντόμινο δηλώσεων και στρατιωτικό πακέτο 8,6 δισ. δολαρίων σε συμμάχους των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή
Με τις διαπραγματεύσεις «να κρέμονται σε μία κλωστή», και παρακάμπτοντας το Κογκρέσο, ο Τραμπ ενέκρινε πολεμικό πακέτο - μαμούθ σε Ισραήλ, Κατάρ, Κουβέιτ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ντόναλντ Τραμπ
Ρεπουμπλικανοί κατά Τραμπ για την απόσυρση 5.000 στρατιωτών από βάσεις στη Γερμανία: «Στέλνει λάθος μήνυμα στον Πούτιν»
Ρεπουμπλικανοί βουλευτές καλούν τον Τραμπ να στείλει τα στρατεύματα στα ανατολικά - Η Γερμανία αποκαλεί την απόφαση «κλήση αφύπνισης» που «δεν συνιστά λόγο πανικού»
Αμερικανικά στρατεύματα στην Γερμανία
Συγκλονίζει το μοντέλο του Onlyfans που είχε εντοπιστεί ετοιμοθάνατο στο Ντουμπάι: «Εκατομμυριούχοι με κακοποίησαν και απείλησαν να με σκοτώσουν»
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ που επέζησε από άγρια επίθεση που δέχτηκε στο Ντουμπάι το 2025, περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε, καταγγέλλει τις αρχές του Εμιράτου για συγκάλυψη και ζητά δικαιοσύνη
Η 21χρονη Μαρία Κόβαλτσουκ 12