Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Οργή και απειλές Ερντογάν: Θα ανοίξω τα σύνορα και δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε!

Οργή και απειλές Ερντογάν: Θα ανοίξω τα σύνορα και δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε!

– Μύδροι Ερντογάν εναντίον Ευρώπης και Ελλάδας
– Μιλώντας σε ένα πλήθος που παραληρούσε απείλησε για ακόμα μια φορά με άνοιγμα των συνόρων
– Οργή και απειλές και εναντίον των ΗΠΑ

Ο Ταγίπ Ερντογάν σήκωσε τους τόνους και άρχισε τις απειλές λίγη ώρα μετά την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης να μην εκδώσει τους 8 τούρκους αξιωματικούς απορρίπτοντας την τρίτη αίτηση της Τουρκίας.

Οι απειλές του Ερντογάν έγιναν μπροστά σε χιλιάδες λαού σε πόλη της Τουρκίας και λίγο μετά την κηδεία πεσόντος στην Αφρίν. Όταν ο Ερντογάν εκστόμισε τα λόγια – απειλές προς την ΕΕ και κατ’ επέκτασιν προς την Ελλάδα το πλήθος άρχισε να γιουχάρει.

 

«Φτάνουμε στο τέλος», είπε αναφερόμενος στην επιχείρηση στην Αφρίν. Αναφερόμενος στους πρόσφυγες ο Ερντογάν είπε: «Φιλοξενούμε 3,5 εκατομμύρια πρόσφυγες από την Συρία. Αν ανοίξουμε τις πόρτες (σ.σ. σύνορα) δεν θα βρίσκετε τρύπα να κρυφτείτε. Με παρακαλέσατε να μην ανοίξω τα σύνορα. Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε!».

Είπε ακόμα ότι η επιχείριση στην Αφρίν θα συνεχιστεί και ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να προστατευθούν οι άμαχοι. Υποστήριξε ότι οι άνθρωποι που είναι στην Αφρίν καταπιέζονται. Μίλησε πάλι για ένα έθνος, μια σημαία και μια χώρα.

Ο ερντογάν επιτέθηκε και στις ΗΠΑ για ακόμα μια φορά. «Είμαστε ένα έθνος 81 εκατομμυρίων. Δεν θα μας πουν τι να κάνουμε; Που είναι το FETΟ;», αναρωτήθηκε. Και απάντησε μόνος του: «Στην Πενσιλβάνια», αναφερόμενο φυσικά στον Φετουλάχ Γκιουλέν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις