Κόσμος

Οργή κατά του σουηδού πολιτικού που σκοτώνει άγρια ζώα και τα τρώει!

Τον λένε Angelo Vukasovic, είναι σουηδός πολιτικός και καμαρώνει ποζάροντας με νεκρές καμηλοπαρδάλεις, λιοντάρια και ιποπόταμους που σκοτώνει ο ίδιος. Έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών αφού είναι τόσο θρασύς που μιλώντας στα σουηδικά ΜΜΕ για την "Παγκόσμια Ημέρα Καμηλοπάρδαλης" είπε ότι είναι το νοστιμότερο κρέας που έχει δοκιμάσει!

Ο Angelo Vukasovic, ταμίας στο ακροδεξιό κόμμα των Σουηδών Δημοκρατών, ποστάρει τις φωτογραφίες στο Facebook  από τον Οκτώβριο του 2015. Μιλώντας στην εφημερίδα, Aftonbladet, είπε ότι έχει βγάλει τις φωτογραφίες σε ταξίδια που έκανε στη Νότια Αφρική όπου το κυνήγι είναι νόμιμο. 

«Έχω φάει το 80% των ζώων που έχω σκοτώσει, συμπεριλαμβανομένου και του λιονταριού στην φωτογραφία», είπε. «Το πιο νόστιμο γεύμα που έχω φάει είναι καμηλοπάρδαλη».

Σε μια άλλη φωτογραφία, ο Vukasovic είναι χαμογελαστός πάνω από ένα νεκρό λιοντάρι αλλά την έσβησε από τον λογαριασμό του ωστόσο κάποιοι είχαν φροντίσει να την σώσουν ως φωτογραφία.

Όπως θα δείτε παρακάτω όμως άφησε μια φωτογραφία με μαγειρεμένο κρέας λιονταριού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αιματοκύλισμα στην Καμπούλ: 400 νεκροί και 250 τραυματίες μετά την επίθεση του Πακιστάν
Οι πακιστανικές αρχές λένε ότι χτύπησαν με πλήγματα «ακριβείας» εναντίον «στρατιωτικών εγκαταστάσεων» και «υποδομών υποστήριξης τρομοκρατών», οι οποίοι δρουν «εναντίον πακιστανών αμάχων»
Επίθεση του Πακιστάν στην Καμπούλ
Ο Τραμπ θερίζει ό,τι έσπειρε: Η άρνηση των συμμάχων να τον στηρίξουν για τα Στενά του Ορμούζ και η διπλωματική του απομόνωση
Ο Ρεπουμπλικάνος διέταξε να αρχίσει ο πόλεμος των ΗΠΑ και του Ισραήλ εναντίον του Ιράν χωρίς να νοιαστεί να το συζητήσει με τους συμμάχους της Ουάσιγκτον και τώρα το πληρώνει....
Ντόναλντ Τραμπ 10
Το «όχι» της ΕΕ στον Τραμπ για πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ προκαλεί τριγμούς στο ΝΑΤΟ
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αμφισβητήσει αρκετές φορές την «αναγκαιότητα» της Συμμαχίας και έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από αυτή, αν η Ευρώπη δεν αυξήσει τα κονδύλια για την άμυνα
Στενά του Ορμούζ 20