Κόσμος

Όρμπαν: Το δεύτερο κύμα της πανδημίας θα κορυφωθεί τον Δεκέμβριο

Τα σύνορα της Ουγγαρίας θα παραμείνουν κλειστά ενώ η χρήση μάσκας θα καταστεί υποχρεωτική σε κινηματογράφους, θέατρα και σε άλλους χώρους συνάθροισης κοινού, ώστε να αναχαιτιστεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν.

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός εκτίμησε ότι το δεύτερο κύμα της πανδημίας αναμένεται να κορυφωθεί κάποια στιγμή γύρω στον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο.

Η ουγγρική κυβέρνηση έθεσε επίσης ανώτατο όριο στην τιμή των τεστ για την Covid-19, στα 19.500 φιορίνια, δηλαδή περίπου 54 ευρώ το καθένα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Νέα επίθεση του Ιράν σε Τελ Αβίβ και Χάιφα – «Το Ισραήλ έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου στην Τεχεράνη»
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί δήλωσε πως οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις θα εξακολουθήσουν να χτυπούν το Ισραήλ έως ότου σταματήσει τις επιθέσεις στην Τεχεράνη
Ιρανοί παρακολουθούν τις φλόγες από ισραηλινή επίθεση στην στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
2