Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επισκέφθηκε την πρώτη γραμμή του μετώπου

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επισκέφθηκε την πρώτη γραμμή του μετώπου

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επισκέφθηκε σήμερα (23.5.2023) στρατεύματα στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην περιοχή του Ντονέτσκ, στην ανατολική Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε η προεδρία της χώρας.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι «επισκέφθηκε θέσεις στην πρώτη γραμμή στη ζώνη άμυνας Βουγλεντάρ – Μαρίνκα» όπου βρίσκονται σε εξέλιξη μάχες με τον ρωσικό στρατό εδώ και ένα μήνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της προεδρίας της Ουκρανίας.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανήρτησε φωτογραφίες στο Διαδίκτυο στις οποίες φαίνεται ο ίδιος να απονέμει μετάλλια και να φωτογραφίζεται με πεζοναύτες.

«Οι υπερασπιστές μας. Πρώτη γραμμή του μετώπου. Σήμερα, είμαι εδώ για να συγχαρώ τους πολεμιστές μας την Ημέρα των Ουκρανών Πεζοναυτών», έγραψε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Telegram.

«Κάθε μέρα στο πεδίο της μάχης, οι πεζοναύτες αποδεικνύουν ότι είναι ισχυρή δύναμη που καταστρέφει τον εχθρό, απελευθερώνει ουκρανικά εδάφη και φέρει εις πέρας τα πιο δύσκολα καθήκοντα στις πιο δύσκολες συνθήκες. Και χρειαζόμαστε περισσότερες δυνάμεις αυτού του είδους», δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σύμφωνα με την ανακοίνωση της προεδρίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις