Κόσμος

Ουκρανία: Τρεις άμαχοι νεκροί από ρωσικά πυρά σε Χερσώνα και Ντονέτσκ

Τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα από ρωσικό βομβαρδισμό που έπληξε τη Χερσώνα στα νότια της Ουκρανίας, ενώ ένας ακόμη άμαχος έχασε τη ζωή του στην περιοχή του ανατολικού Ντονέτσκ.

Ο περιφερειακός κυβερνήτης Ολεξάντρ Προκούντιν δήλωσε ότι τρεις άνθρωποι συμπεριλαμβανομένης και μιας γριάς γυναίκας τραυματίστηκαν επίσης, από πυρά πυροβολικού που έπληξαν την πόλη.

“Σήμερα οι Ρώσοι κατακτητές χτύπησαν και πάλι τη Χερσώνα. Σε δρόμο κοντά στα απομεινάρια ενός καταστήματος από τον βομβαρδισμό σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι…”, δήλωσε ο Προκούντιν στην ουκρανική τηλεόραση, προσθέτοντας ότι ένα αυτοκίνητο, αρκετά λεωφορεία και μία εμπορική περιουσία υπέστησαν καταστροφές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ακυρώνεται το φεστιβάλ ανθισμένων κερασιών στο Φούτζι στην Ιαπωνία λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς τουριστών
Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, καταγράφηκαν επανειλημμένα περιστατικά όπως «εισβολή σε ιδιωτικές κατοικίες χωρίς άδεια για χρήσης της τουαλέτας», «ρίψη σκουπιδιών» και «αφόδευση σε ιδιωτικές αυλές σπιτιών»
Κερασιές στην Ιαπωνία