Κόσμος

Ουρές για τον Έλληνα μπαρμπέρη στη Γερμανία

Ακόμα και τέσσερις εβδομάδες μπορεί να χρειαστεί να περιμένουν οι πελάτες για τις υπηρεσίες του 26χρονου Έλληνα μπαρμπέρη στη Γερμανία.

Είχε έντονες εικόνες και μνήμες από τις επισκέψεις του, ως συντροφιά του παππού του, στα παραδοσιακά κουρεία.

Επαγγελματίας κομμωτής και αυτοδίδακτος μπαρμπέρης, ο 26χρονος Alex Vellios εκπλήρωσε το όνειρό του και άνοιξε το δικό του κουρείο πριν από 5 μήνες στη Φρανκφούρτη.

Η επιτυχία που γνωρίζει η επιχείρησή του “Torreto Barbershop” είναι τόσο μεγάλη που οι πελάτες του μπορεί να χρειαστεί να περιμένουν έως και 4 εβδομάδες για ένα ραντεβού.

Πηγή: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς συμφώνησε να απελευθερωθούν 10 Ισραηλινοί όμηροι – «Δύσκολες οι συζητήσεις για εκεχειρία λόγω αδιαλλαξίας»
Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας «δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για την προώθηση συμφωνίας» με στόχο την απελευθέρωση των ομήρων
Διαδηλωτές κρατούν φωτοβολίδα καπνού, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για την άμεση απελευθέρωση όλων των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα