Κόσμος

Ουζμπεκιστάν: 13 οι νεκροί από το σεισμό στο Κιργιστάν!

Τα 6,2 Ρίχτερ που συγκλόνισαν το Κιργιστάν προκάλεσαν το θάνατο 13 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 80 στο γειτονικό Ουζμπεκιστάν.

Τον τραγικό απολογισμό ανακοίνωσε ο Ουζμπέκος υπουργός αρμόδιος για την αντιμετώπιση Εκτάκτων Καταστάσεων. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα στο Κιργιστάν, όπου εντοπίστηκε το επίκεντρο του ισχυρού σεισμού.

Οι νεκροί και οι τραυματίες στο Ουζμπεκιστάν είναι κάτοικοι της περιφέρειας Φεργκάνα, στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανικός στο Κιργιστάν από τα 6,2 Ρίχτερ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γαλλία ζητά να συμπεριληφθούν οι «Φρουροί της Επανάστασης» του Ιράν στην λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις
Η Τεχεράνη προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν «καταστροφικές συνέπειες» εάν η ΕΕ αποφασίσει να καταχωρήσει τους Φρουρούς στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων
Εμανουέλ Μακρόν
Το Ιράν είναι «με το δάχτυλο στη σκανδάλη» αλλά δεν αποκλείει διαπραγματεύσεις για τα πυρηνικά
Ένας Αμερικανός αξιωματούχος είπε σήμερα ότι συνολικά στην περιοχή της Μέσης Ανατολής βρίσκονται 10 αμερικανικά πολεμικά σκάφη, μεταξύ των οποίων και το αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν»
Ιράν