Κόσμος

Πακιστάν: Έκρηξη σε ανθρακωρυχείο, φόβοι για δεκάδες νεκρούς

«Δώδεκα εργάτες βρίσκονταν μέσα στο ορυχείο όταν αυτό κατέρρευσε» σύμφωνα με τις Αρχές στο Πακιστάν

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα (09/01/2025) σε ανθρακωρυχείο στο νοτιοδυτικό Πακιστάν και οι τοπικές αρχές εκφράζουν φόβους ότι 12 αγνοούμενοι εργάτες είναι νεκροί.

Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στο ανθρακωρυχείο Singidi στην επαρχία Μπαλουτσιστάν στο Πακιστάν, όπου έχουν σπεύσει συνεργεία από την Κουέτα, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

«Δώδεκα εργάτες βρίσκονταν μέσα στο ορυχείο όταν αυτό κατέρρευσε» μετά την ισχυρή έκρηξη, η οποία αποδίδεται σε διαρροή μεθανίου, ανέφερε ο Αμπντούλ Γάνι, αξιωματούχος των περιφερειακών αρχών.

Τα δυστυχήματα είναι συχνά στα ορυχεία του Πακιστάν, όπου οι συνθήκες εργασίας χαρακτηρίζονται εξαιρετικά επικίνδυνες και οι κανονισμοί ασφαλείας θεωρούνται ανεπαρκείς.

Τον περασμένο Ιούνιο, ένδεκα άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους από διαρροή μεθανίου σε ανθρακωρυχείο της United Coal Company στην επαρχία Μπαλουτσιστάν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ επιστρατεύει χιλιάδες εφέδρους καθώς σχεδιάζει κλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας
Η πληροφορία για τη στρατολογία εφέδρων έρχεται στο φως ώρες αφού ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με όμηρο, με επιδέσμους στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι
Λίβανος 1
Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο - «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης
«Εμείς που επιθυμούμε τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας, πρέπει να εργαζόμαστε συνεχώς, να έχουμε ξεκάθαρο πλάνο»
Κυπριακό: Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης 12