Κόσμος

Παρίσι: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που κρατούσε ομήρους τους εργαζομένους του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αίσιο τέλος είχε η ομηρία στο Παρίσι, όπου ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου κρατούσε κλειδωμένους τους εργαζομένους του.

Ο δράστης της ομηρίας συνελήφθη, ενώ οι εργαζόμενοι του εστιατορίου στο προάστιο Issy les Moulineaux στο Παρίσι, στη Γαλλία, αφέθηκαν ελεύθεροι, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι τέσσερις κρατούμενοι, όλοι υπάλληλοι του εστιατορίου, αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από τρεις ώρες αιχμαλωσίας, ανέφεραν πηγές στο γαλλικό δίκτυο BFMTV. Όπως διευκρίνισε, «είναι όλοι καλά στην υγεία τους». 

Η εισαγγελία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό, η οποία ανατέθηκε στην υποδιεύθυνση της δικαστικής αστυνομίας του Hauts-de-Seine.

Το χρονικό της ομηρίας

Ο συναγερμός στις τοπικές αρχές σήμανε νωρίτερα σήμερα, Σάββατο (16.11.24), όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που βρίσκεται στο 15ο διαμέρισμα της πόλης, κατέφυγε στο κατάστημά του όπου «κρατά μερικούς υπαλλήλους», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο Γαλλικό Πρακτορείο η πυροσβεστική υπηρεσία του Παρισιού (BSPP).

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα είχαν τεθεί υπό κράτηση σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο γαλλικό δίκτυο BFMTV.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, οι κάτοικοι της περιοχής κλήθηκαν να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Παράλληλα, οι τοπικές Αρχές προχώρησαν στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο σημείο όπου εκτυλίχθηκε το επεισόδιο.

Έξω από το χώρο του εστιατορίου βρέθηκε διαπραγματευτής της αστυνομίας, προκειμένου να πείσει τον άνδρα να παραδοθεί.

Έπειτα από τρεις ώρες ομηρίας τελικά το συμβάν έβαλε τέλος, με τη σύλληψη του δράστη και την απελευθέρωση των ομήρων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αλβανία: Σοβαρά επεισόδια σε φοιτητικές διαδηλώσεις – Πέταξαν πέτρες και τσιμεντόλιθους στο υπουργείο Παιδείας
Ένταση στα Τίρανα με δακρυγόνα, νερό υπό πίεση και προσαγωγές - Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για το κόστος σπουδών και τις συνθήκες στα πανεπιστήμια, ενώ η κυβέρνηση καταδικάζει τη βία
Hooded protesters try to break through a gate at the Education Ministry as the Albanian word "Resign" is displayed on a wall during clashes in Tirana, Albania, Tuesday, Oct. 13, 2026, joining a demonstration organized by the Flamingo protest movement demanding the resignation of Prime Minister Edi Rama.
Ισόβια στον άνδρα που έστησε τη δολοφονία του Τούπακ – Δικαίωση μετά από 30 χρόνια
Ο Ντουέιν «Κίφι Ντι» Ντέιβις καταδικάστηκε για τη δολοφονία του θρυλικού ράπερ στο Λας Βέγκας - «Χρειαστήκαμε 30 χρόνια, αλλά σήμερα θα δώσετε λόγο για τις πράξεις σας», είπε η δικαστής
Duane Davis, right, arrives for a sentencing hearing after his murder conviction in the death of rapper Tupac Shakur on Tuesday, Oct. 13, 2026, in Las Vegas.
Τουρκία: Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τον Αμερικανό πρέσβη Τομ Μπάρακ – «Διπλωματική ντροπή χωρίς προηγούμενο»
Στο στόχαστρο της τουρκικής αντιπολίτευσης ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα, με αιχμές για τις συναντήσεις του στην Κωνσταντινούπολη, τη διαμονή του εκτός πρωτεύουσας και τον ρόλο του στη Μέση Ανατολή
Tom Barrack, the U.S. ambassador to Turkey and special presidential envoy to Syria and Iraq, speaks at the U.S. Iraq Business Summit at the U.S. Chamber of Commerce, Friday, July 17, 2026, in Washington.
CNN: Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ δεν είχε καμία πρόθεση να παραιτηθεί – Οι επαφές με συμμάχους και οι διαβεβαιώσεις
Το Σαββατοκύριακο είχε μεταφέρει σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της ότι είχε λάβει διαβεβαιώσεις πως δεν θα αποπεμπόταν από τη θέση της πρέσβειρας στην Ελλάδα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ