Κόσμος

Πάρτι οργίων για άτομα με ειδικές ανάγκες

Χρόνια καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα, η Stella Palikarova κουράστηκε να θεωρούν οι γύρω της πως οι άνθρωποι με αναπηρία έχουν μειωμένη λίμπιντο.

Η 35χρονη, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή δυστροφία και εργάζεται ως σύμβουλος σε θέματα αναπηρίας, σκέφτηκε να οργανώσει ένα πάρτι οργίων για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες.

Συνεργάστηκε με το Buddies In Bad Times Theatre για το πάρτι Deliciously Disabled που θα έχει είσοδο 20 δολαρίων.

Στον χώρο θα υπάρχουν ανελκυστήρες, διερμηνέας για τους κωφούς, ενώ ευπρόσδεκτοι είναι και άνθρωποι χωρίς ειδικές ανάγκες.

Το όργιο, που θα γίνει στις 14 Αυγούστου, έχει θέμα “masquerade ball” ώστε όποιος είναι ντροπαλός να μπορεί να κρατήσει τη μάσκα του.

“Μια αναπηρική καρέκλα μπορεί να γίνει απλά ένα μεγάλο sex toy”, σημείωσε ο συνδιοργανωτής Andrew Morrison-Gurza που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βολοντίμιρ Ζελένσκι: «Συμφωνήσαμε με την Ελλάδα για εισαγωγές φυσικού αερίου» – Στις 13:45 η συνάντηση με Μητσοτάκη
Η δήλωση Ζελένσκι έγινε πριν από την σημερινή άφιξή του στην Ελλάδα, πρώτο σταθμό των επισκέψεών σε χώρες της Ευρώπης - Εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συναντηθεί με τον Κώστα Τασούλα και τον Νικήτα Κακλαμάνη
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 60
Χακάν Φιντάν: Ιστορική παραίσθηση η μη αποδοχή της λύσης δύο κρατών στην Κύπρο
Ισχυρίστηκε ότι «στο βόρειο τμήμα ζουν Τούρκοι, στο νότιο τμήμα ζουν Έλληνες και, χάρη στην παρουσία του τουρκικού στρατού, από το 1974 και μετά, συνεχίζεται η ζωή χωρίς να έχει ανοίξει ρουθούνι»
Χακάν Φιντάν