Κόσμος

Πέντε αντάρτες νεκροί σε αμερικανική επίθεση στο Πακιστάν

Τουλάχιστον πέντε ισλαμιστές αντάρτες έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια αμερικανικής επιχείρησης στο βορειοδυτικό Πακιστάν.

Οι αντάρτες επέβαιναν σε αυτοκίνητο, το οποίο επλήγη από δύο πυραύλους που εκτόξευσε αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος drone.

Ήταν η τέταρτη επίθεση των αμερικανικών drone σε τέσσερις ημέρες στην περιοχή των φυλών στο Βόρειο Ουαζιριστάν, προπύργιο των Ταλιμπάν του Πακιστάν που έχουν συμμαχήσει με την αλ-Κάιντα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Bloomberg: Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν νέo γύρο κυρώσεων κατά της Ρωσίας αν ο Πούτιν απορρίψει συμφωνία για την Ουκρανία
Οι ΗΠΑ εξετάζουν επιλογές όπως τη στοχοποίηση δεξαμενοπλοίων που μεταφέρουν το πετρέλαιο της Μόσχας - «Τυχόν κυρώσεις θα βλάψουν τις προσπάθειες να διορθωθούν οι σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας», απαντά η ρωσική προεδρία
Δεξαμενόπλοιο