Κόσμος

Πέντε νεκροί σε κατολίσθηση στην Ινδονησία

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 72 αγνοούνται ύστερα από κατολίσθηση σε φυτεία τσαγιού στην Ινδονησία.

Σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο, η φονική κατολίσθηση προκλήθηκε από σφοδρές βροχοπτώσεις που πλήττουν την επαρχία Μπαντούνγκ, νότια της πρωτεύουσας Τζακάρτα. 

«Πέντε άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί και 72 αγνοούνται: 47 από τη φυτεία, 15 από τα γραφεία και 10 από το εργοστάσιο της φυτείας», δήλωσε στο ραδιοσταθμό Ελ Σίντα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της περιοχής, Αχμαντ Κουστιάντι. Από την πλευρά του ο Πριγιάντι Καρντόνο, εκπρόσωπος Τύπου του κέντρου αντιμετώπισης καταστροφών δήλωσε ότι ο αριθμός των αγνοούμενων φτάνει τους 40. 

«Πιστεύουμε ότι η επιφάνεια της κατολίσθησης είναι ίση με δύο γήπεδα ποδοσφαίρου. Το εργοστάσιο της φυτείας καθώς και 50 κατοικίες θάφτηκαν κάτω από τη λάσπη», πρόσθεσε επισημαίνοντας ότι οι δρόμοι στην περιοχή έχουν αποκλειστεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Η δολοφονία των ηγετών της Χαμάς στο Κατάρ θα άνοιγε τον δρόμο για την απελευθέρωση των ομήρων» – Έκρηξη οργής από τους συγγενείς των θυμάτων
«Οι ηγέτες των τρομοκρατών της Χαμάς που ζουν στο Κατάρ δεν ενδιαφέρονται για τους κατοίκους της Γάζας», πρόσθεσε
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Συναγερμός στην Πολωνία μετά από απειλή drone – Απογειώθηκαν μαχητικά και έκλεισε το αεροδρόμιο του Λούμπλιν
Σειρήνες, κλειστό αεροδρόμιο και ανάπτυξη μαχητικών: οι πολωνικές αρχές τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού το απόγευμα του Σαββάτου στην ανατολική χώρα, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
Πολωνικό μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16 5
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτελεί ανθρώπους στη Βόρεια Κορέα επειδή παρακολουθούν ξένες ταινίες
Έκθεση-κόλαφος των Ηνωμένων Εθνών αποκαλύπτει αύξηση των εκτελέσεων στη Βόρεια Κορέα, ακόμη και για απλή παρακολούθηση ή διαμοιρασμό ξένων ταινιών και σειρών, σύμφωνα με το BBC
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν 7