Κόσμος

Πέθανε η σπουδαία τραγουδίστρια Marianne Faithfull

Οι τεράστιες επιτυχίες της Marianne Faithfull και η ερωτική σχέση με τον Mick Jagger

Η εμβληματική τραγουδίστρια και ηθοποιός Marianne Faithfull πέθανε σε ηλικία 78 ετών την Πέμπτη (30.01.2025). Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο εκπρόσωπος της μεγάλης καλλιτέχνιδας.

«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της τραγουδίστριας, τραγουδοποιού και ηθοποιού Marianne Faithfull», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Η Marianne απεβίωσε ειρηνικά σήμερα στο Λονδίνο, παρέα με την αγαπημένη της οικογένεια. Θα μας λείψει πολύ».

Στο παρελθόν ήταν σύντροφος του διάσημου frontman των «Rolling Stones», Mick Jagger.

Η Faithfull γνώρισε τεράστια επιτυχία, ερμηνεύοντας το «As Tears Go By», το οποίο έφτασε στο top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου το 1964, αλλά και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες όπως το «The Girl On A Motorcycle» του 1968.

Η Marianne Faithfull, με τη χαρακτηριστική και αισθαντική φωνή της, είχε ερμηνεύσει, επίσης, τη μεγάλη επιτυχία «So Sad».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο μοναδικός επιζών του δυστυχήματος της Air India - Κουβαλάει «μπαταρισμένος» το φέρετρο του αδερφού του στην Ινδία
Το Boeing 787-8 Dreamliner με προορισμό το Λονδίνο συνετρίβη δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του την Πέμπτη από την πόλη Αχμενταμπάντ της δυτικής Ινδίας
Ινδία 3
Τραμπ: «Μπορεί να επιτεθούμε στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν μπορεί και όχι – Καλή τύχη αγιατολάχ Χαμενεΐ»
«Ο Νετανιάχου είναι καλός άνθρωπος, τα πάει μια χαρά, του είπα να συνεχίσει την καλή δουλειά που κάνει» πρόσθεσε ο Αμερικανός Πρόεδρος
Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
34
Με μήνυμα στα περσικά ο ισραηλινός στρατός καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ
«Ακόμα και εκείνοι που αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη των θεσμών ασφαλείας του καθεστώτος μας έχουν εκφράσει τον φόβο, την απελπισία και τον θυμό τους για όσα συμβαίνουν στο Ιράν»
Ιρανοί πολίτες σε ταράτσα κτιρίου στην Τεχεράνη μετά την ισραηλινή επίθεση στη ιρανική δημόσια ραδιοτηλεόραση 2