Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πλάνταξε ο Ομπάμα! “Ήταν σαν επέμβαση ανοιχτής καρδιάς”

Ομπάμα

Ήταν τον περασμένο μήνα που ο Μπαράκ Ομπάμα και η γυναίκα του Μισέλ συνόδευσαν την κόρη τους Μαλία στο Harvard.

Φεύγοντας από την πανεπιστημιούπολη, ο Μπαράκ Ομπάμα και η Μισέλ φορούσαν γυαλιά ηλίου. Ήθελαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους για τη 19χρονη κόρη τους Μαλία Ομπάμα.

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής παραδέχτηκε ότι πλάνταξε στο κλάμα. “Άφησα τη Μαλία στο Πανεπιστήμιο και έλεγα στον Joe και την Jill Biden ότι ήταν σαν επέμβαση ανοιχτής καρδιάς. Ήμουν περήφανος που δεν έκλαψα μπροστά της.

Αλλά στον γυρισμό οι άντρες ασφαλείας έκαναν ότι δεν με άκουγαν που έκλαιγα. Ήταν δύσκολο”, αποκάλυψε σε εκδήλωση του Beau Biden Foundation στο Delaware. Η μέρα του θύμισε ότι στο τέλος της ζωής μας τα πράγματα που θυμόμαστε είναι οι χαρές που μας δίνουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

https://www.youtube.com/watch?v=opwVq5qBecU

Ο συναισθηματικός Ομπάμα

Η 19χρονη Μαλία Ομπάμα μετακόμισε στην πανεπιστημιούπολη στις 21 Αυγούστου, μια μέρα πριν τους υπόλοιπους συμφοιτητές της. Τον περασμένο χρόνο έκανε πρακτική στην εταιρεία παραγωγής Harvey Weinstein στη Νέα Υόρκη.

Ο πατέρας της Μπαράκ Ομπάμα δεν κρύβει τη συναισθηματική του πλευρά και παραδέχεται ότι έχει κλάψει σε σημαντικές στιγμές που αφορούν τις δύο κόρες του. Αρνήθηκε πρόσκληση να μιλήσει στην τελετή αποφοίτησής της τον Ιούνιο. Επέλεξε να μείνει στο κοινό ως μπαμπάς όπου θα μπορούσε να κρύψει τα δάκρυά του πίσω από τα γυαλιά.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις