Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ποια είναι η «Μέριλιν Μονρόε» του TikTok – Μένει στο σπίτι της σταρ και ντύνεται σαν αυτή (pics, vid)

Ποια είναι η «Μέριλιν Μονρόε» του TikTok – Μένει στο σπίτι της σταρ και ντύνεται σαν αυτή (pics, vid)
Φωτογραφία Instagram

Τι κι αν έχουν περάσει 58 χρόνια από τον θάνατο της, το όνομα της Μέριλιν Μονρόε συζητιέται μέχρι σήμερα. Η ξανθιά σταρ του Χόλιγουντ συνεχίζει να αποτελεί πρότυπο ομορφιάς και θηλυκότητας για πολλές γυναίκες ανά την υφήλιο και ιδιαίτερα για την Βρετανίδα Τζάσμιν Τσίσγουελ.

Η 27χρονη καλλονή από τη Σκωτία, σύμφωνα με τη «The Sun», μοιάζει απίστευτα στην απόλυτη σταρ του κινηματογράφου και κάνει θραύση στο TikTok. Μάλιστα, ως σωσίας της Μέριλιν Μονρόε – όπως αναφέρει το δημοσίευμα έχει καταφέρει να βγάλει πάρα πολλά λεφτά και να αγοράσει μία έπαυλη αξίας 2,2 εκατ. ευρώ που ζούσε κάποτε το κινηματογραφικό είδωλό της μαζί τον σύζυγό της και θρύλο του μπέιζμπολ, Τζο Ντι Μάτζιο.

Η Τζάσμιν Τσίσγουελ μετακόμισε στις ΗΠΑ τον Μάιο του 2016 για να σπουδάσει παραγωγή κινηματογράφου στο «παράρτημα» της New York Film Academy στο Λος Άντζελες. Αφού πήρε το πτυχίο της έναν χρόνο αργότερα, γράφτηκε στο Instagram προκειμένου να ξεκινήσει μια καριέρα στα social media, δεδομένου ότι η βίζα της την εμπόδιζε από το να βρει μια συμβατική δουλειά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JASMINE CHISWELL (@jasminechiswell)

Σήμερα η 27χρονη καλλονή με το vintage στιλ και την γοητεία σταρ άλλων εποχών έχει πλέον 9,2 εκατομμύρια followers στο TikTok, στο οποίο μπήκε τον Φεβρουάριο του 2020. Μέχρι τον Μάιο, οι followers της είχαν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο. Μέσα από την άκρως δημοφιλή παρουσία της στις διάφορες πλατφόρμες έχει καταφέρει να χτίσει σταδιακά, όπως λέει η ίδια, μια άκρως επικερδή καριέρα, με χορηγούμενες αναρτήσεις, διαφημίσεις στο YouTube και προωθήσεις προϊόντων που της αποφέρουν πολλά χρήματα μηνιαίως.

«Πάντα αγαπούσα το στιλ και τις ταινίες της Μέριλιν, έτσι ξεκίνησα να φοράω vintage ρούχα κάθε μέρα. Πολύς κόσμος άρχισε να μου λέει ότι μοιάζω με την Μονρόε. Από εκεί ξεκίνησαν όλα», εξηγεί στη «The Sun» η νεαρή Σκωτσέζα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JASMINE CHISWELL (@jasminechiswell)

Όταν ήταν μικρή αντιμετώπιζε προβλήματα στο σχολείο και οι δασκάλες της έλεγαν ότι «δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα στη ζωή της». «Ό,τι κι αν μου έλεγαν, βαθιά μέσα μου ήξερα ότι θα δούλευα σκληρά και θα πετύχαινα τους στόχους μου», λέει η νεαρή γυναίκα στη «The Sun». «Είναι σουρεαλιστικό το πόσο μακριά έχω φτάσει. Αισθάνομαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου», συμπληρώνει η 27χρονη.

Δείτε βίντεο: 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις