Κόσμος

Ποιός θα είναι ο πληθυσμός των ΗΠΑ την Πρωτοχρονιά

Περίπου 315,1 εκατομμύρια άνθρωποι θα ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, ανακοίνωσε σήμερα η αμερικανική υπηρεσία απογραφών (Census Bureau) του υπουργείου Εμπορίου.

Σημειώνεται έτσι μια αύξηση κατά 2,3 εκατομμύρια ανθρώπους ή 0,73% από την 1 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους. Είναι επίσης μια αύξηση κατά περίπου 6,3 εκατομμύρια ανθρώπους ή 2,05% από την τελευταία απογραφή, τον Απρίλιο του 2010.

“Τον Ιανουάριο του 2013, μία γέννηση αναμένεται να λαμβάνει χώρα κάθε οκτώ δευτερόλεπτα στις Ηνωμένες Πολιτείες και ένας θάνατος κάθε 12 δευτερόλεπτα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ίδια πηγή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκρήξεις συγκλόνισαν το νότιο Ιράν - Τραυματίες από ζημιές σε κτίριο στο λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς, 4 νεκροί στην πόλη Αχβάζ
Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Tasnim μετέδωσε πως οι πληροφορίες που διακινούνται στα social media, σύμφωνα με τις οποίες διοικητής του ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης στοχοθετήθηκε στην έκρηξη είναι «εντελώς ψευδείς»
Πολυκατοικία