Κόσμος

“Πόλεμος” για την επόμενη “Άριελ” της Disney, λόγω… χρώματος! [pic]

Η 19χρονη Αφροαμερικανίδα τραγουδίστρια της R&B, Χάλι Μπέιλι, θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Άριελ στη real life διασκευή της "Μικρής Γοργόνας", ανακοίνωσε η Disney.

Η Χάλι Μπέιλι που σχηματίζει το ντουέτο Chloe x Halle με την αδελφή της, σε μια πρώτη της αντίδραση έγραψε στο Twitter ότι “το όνειρό της έγινε πραγματικότητα”. Μαζί με το μήνυμά της ανάρτησε ένα σκίτσο που απεικονίζει την πριγκίπισσα Άριελ -που έχει κοκκινωπά μαλλιά και το άσπρο δέρμα στα κινούμενα σχέδια- με σκούρο δέρμα και μαύρα μαλλιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

dream come true… 🧜🏽‍♀️🌊 #thelittlemermaid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chloe x halle (@chloexhalle) στις

 

Η επιλογή της ομάδας της ταινίας εστιάστηκε στη μικρή προστατευόμενη της παγκόσμιας σταρ Μπιγιονσέ έπειτα από μακρά έρευνα, υπογράμμισε ο σκηνοθέτης Ρομπ Μάρσαλ, ο οποίος δήλωσε: “Μετά από μια εκτεταμένη αναζήτηση, ήταν ξεκάθαρο ότι η Χάλι διαθέτει αυτόν τον σπάνιο συνδυασμό πνεύματος, ψυχής, νιότης, αθωότητας και ουσίας -μαζί με λαμπρή φωνή- για να υποδυθεί αυτόν τον θρυλικό ρόλο”.

Η είδηση πυροδότησε σχόλια στο Twitter όπου οι λάτρεις της Άριελ ήταν διχασμένοι όσον αφορά το χρώμα του δέρματος που θα πρέπει να έχει, κατ’ αυτούς, η ηρωίδα τους.

Στο καστ της ταινίας περιλαμβάνονται οι Τζέικομπ Τρεμπλέι, Ακουαφίνα και η Μελίσα Μακάρθι στον ρόλο της Ούρσουλα.

Ο Μάρσαλ θα είναι παραγωγός της ταινίας μαζί με τους Τζον ΝτεΛούκα, Μαρκ Πλατ και Λιν Μάνουελ Μιράντα.

Η ταινία θα περιλαμβάνει τραγούδια από την κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1989 από τους Άλαν Μένκεν και Χάουαρντ Άσμαν, καθώς και νέα τραγούδια από τους Μένκεν και Μιράντα.

Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2020.

Ο πρώτος μεγάλος ρόλος της

Η ταινία «Μικρή Γοργόνα» θα είναι ο πρώτος μεγάλος ρόλος της Μπέιλι, η οποία έχει εμφανιστεί σε δεύτερο ρόλο στην τηλεοπτική κωμωδία Grown-ish.

Πέρυσι, η Disney δέχθηκε έντονες επικρίσεις γιατί “άσπρισε” την πριγκίπισσα Τιάνα στην ταινία “Wreck It Ralph 2” και χρειάστηκε να ξανακάνει αρκετές σκηνές από την αρχή μόλις μερικούς μήνες πριν από την προβολή της ταινίας κινουμένων σχεδίων στις αίθουσες.

Η Χάλι Μπέιλι δεν είναι ωστόσο η πρώτη Αφροαμερικανίδα που υποδύεται μια πριγκίπισσα της Disney με σάρκα και οστά. Το 1997, ήδη τα κινηματογραφικά στούντιο είχαν διαλέξει την τραγουδίστρια Μπράντι για να ερμηνεύσει τον ρόλο της Σταχτοπούτας.

Η Disney έχει προχωρήσει στις live action διασκευές πολλών κλασικών κινουμένων σχεδίων για τον κινηματογράφο όπως “Ντάμπο”, “Αλαντίν” και ο “Βασιλιάς των Λιονταριών” που βγαίνει στις αίθουσες προσεχώς.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεκινά ξανά η ψηφοφορία των Καρδιναλίων για την εκλογή του νέου Πάπα - Αυξάνονται οι πιθανότητες να βγει λευκός καπνός
Μέσα στην ημέρα έχουν προγραμματιστεί 4 ψηφοφορίες, στις 10:30, 12:00, 18:30 και 20:00 το απόγευμα - Ποιες οι διαδικασίες στην περίπτωση που εκλεχθεί ο νέος Πάπας
Καμινάδα
Το Πακιστάν απειλεί με εκδίκηση την Ινδία για την επίθεση με πυραύλους – Φόβοι για κλιμάκωση των εχθροπραξιών
«Δεσμευόμαστε πως θα εκδικηθούμε κάθε ρανίδα αίματος αυτών των μαρτύρων», διεμήνυσε ο Πακιστανός πρωθυπουργός Σαμπάζ Σαρίφ σε διάγγελμά του προς το έθνος
Κατεστραμένο τζαμί μετά την επίθεση της Ινδίας στο Πακιστάν 2
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία περιμένει το «Habemus Papam» - Συνεδριάζουν ξανά οι Καρδινάλιοι, τέσσερις ψηφοφορίες σήμερα
Οι 133 Καρδινάλιοι αναμένεται να ψηφίσουν για πρώτη φορά (σήμερα) στις 10:30 το πρωί - Αυξάνονται οι πιθανότητες για την ανάδειξη του νέου Αγίου Πατέρα - Τι διαδικασία ακολουθείται με το που βγει λευκός καπνός
Κόσμος στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου 6
Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για απόσχιση της Σερβικής Δημοκρατίας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη: «Η πιο σοβαρή κρίση εδώ και δεκαετίες»
Η ηγεσία της Σερβικής Δημοκρατίας ενέκρινε νόμους που υπονομεύουν κρατικούς θεσμούς και πρότεινε σχέδιο Συντάγματος, αφήνοντας να εννοηθεί πρόθεση για de facto απόσχιση
Βοσνία