Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Γερμανία δίνει 37 εκατ. ευρώ για την ανοικοδόμηση της χώρας

Η Γερμανία θα δώσει επιπλέον 37 εκατ. ευρώ στην Ουκρανία για την ανοικοδόμησή της μετά τον πόλεμο, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης που επικαλείται η γερμανική εφημερίδα Augsburger Allgemeine.

Περίπου 22,5 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για την ανακατασκευή του δικτύου ενέργειας της Ουκρανίας και επιπλέον 14,4 εκατ. ευρώ θα δοθούν για την ανοικοδόμηση διαμερισμών, τα οποία αποτέλεσαν στόχο ρωσικών δυνάμεων, καθώς και για ιατρικό εξοπλισμό, σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας.

«Το υπουργείο μου έχει προχωρήσει σε ανακατανομή κεφαλαίων για αυτό μέσω έκτακτου προγράμματος», δήλωσε η υπουργός Ανάπτυξης Σβένια Σούλτσε, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η τρομακτική στιγμή που καρχαρίες επιτίθονται σε δύτες στην Αυστραλία - Προσπάθησαν να τους «κλέψουν την ψαριά»
Παρά την φρενίτιδα, κανένας από τους καρχαρίες δεν δάγκωσε τους δύτες αφού η επίθεση φέρεται να έγινε γιατί τα αρπακτικά νόμιζαν ότι η φωτεινή κάμερα ήταν ψαριά μετά από ψάρεμα και θέλησαν να την κλέψουν
Καρχαρίες κάνουν επίθεση σε δύτες στην Αυστραλία