Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τέταρτη ανταλλαγή αιχμαλώτων με τη Ρωσία

Σε νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων, την τέταρτη συνολικά, προχώρησαν Ουκρανία και Ρωσία ενώ ο πόλεμος βρίσκεται στην 50η ημέρα του, που ξέσπασε μετά τη ρωσική εισβολή στις 24 Φεβρουαρίου.

Σε αυτή την ανταλλαγή αιχμαλώτων απελευθερώθηκαν τριάντα Ουκρανοί, ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη (14.4.2022) η Ουκρανία, πέντε ημέρες μετά την απελευθέρωση 12 Ουκρανών στρατιωτών και 14 αμάχων, το περασμένο Σάββατο. 

«Έπειτα από διαταγή του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μια τέταρτη ανταλλαγή αιχμαλώτων πραγματοποιήθηκε σήμερα. Πέντε αξιωματικοί και 17 στρατιωτικοί ανταλλάχθηκαν, καθώς και οκτώ άμαχοι μεταξύ των οποίων μία γυναίκα», έγραψε στο Telegram η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης, Ιρίνα Βερεστσούκ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παρίστανε το άγαλμα σε χριστουγεννιάτικη φάτνη στην Ιταλία για να μην συλληφθεί από την αστυνομία
Ολα ξεκίνησαν όταν ο δήμαρχος Φλάβιο Φιλόνι πρόσεξε ανάμεσα στις φιγούρες της φάτνης μια μορφή που αρχικά του φάνηκε υπερβολικά αληθινή για να είναι κανονικό άγαλμα
Ο άνδρας μέσα στη φάτνη
Τραμπ εναντίον δημοσκοπήσεων: «Πότε θα καταλάβουν ότι δημιούργησα την καλύτερη οικονομία στην ιστορία των ΗΠΑ»
Το 68% των πολιτών κρίνει ότι η οικονομία των ΗΠΑ τα πάει άσχημα σύμφωνα με έρευνα - «Οι τιμές πέφτουν γρήγορα» απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ και διαλάλησε την πορεία των δεικτών του χρηματιστηρίου
Ντόναλντ Τραμπ