Κόσμος

Πόλεμος στο Ισραήλ: Όμηρος σκοτώθηκε σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού για την απελευθέρωσή του

Νεκρός είναι, όπως όλα δείχνουν, ένας από τους τους Ισραηλινούς ομήρους που βρίσκονταν στα χέρια της Χαμάς, καθώς η παλαιστινιακή οργάνωση υποστηρίζει ότι σκοτώθηκε σε επιχείρηση του στρατού του Ισραήλ.

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με ανατριχιαστικό περιεχόμενο, όπου αρχικά εμφανίζεται ο 25χρονος Σαχάρ Μπαρούχ στο Ισραήλ να μιλά στην κάμερα. Ο Σαχάρ ήταν ένας από τους ομήρους που η Χαμάς απήγαγε κατά την 7η Οκτωβρίου, την ώρα που ο ίδιος βρισκόταν στο σπίτι του στο κιμπούτζ Μπεέρι, μαζί με την γιαγιά και τον αδερφό του.

Μάλιστα, τόσο η γιαγιά όσο και ο μικρότερος αδερφός του σκοτώθηκαν κατά την εισβολή της Χαμάς στα εδάφη του Ισραήλ.

Το βίντεο της Χαμάς, δείχνει τον νεαρό Σαχάρ να μιλά, ενώ το επόμενο πλάνο τον δείχνει να κείτεται νεκρός με το πρόσωπο και το σώμα του να φαίνονται παραμορφωμένα. 

Η Χαμάς υποστηρίζει πως ο Σαχάρ σκοτώθηκε όταν ο στρατός του Ισραήλ προσπάθησε να τον απελευθερώσει. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ σε Νετανιάχου: «Αφοπλισμός της Χαμάς και να ξεκινήσει σύντομα η δεύτερη φάση της εκεχειρίας στη Γάζα»
«Επίκειται απονομή χάριτος στον Νετανιάχου, μίλησα με τον Χέρτζογκ» λέει ο Τραμπ – «Δεν έχω μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο» τον διαψεύδει ο Ισραηλινός πρόεδρος
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ δίπλα στον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά την άφιξή τους για συναντήσεις στο Mar-a-Lago στο Παλμ Μπιτς