Κόσμος

Πόλεμος στο Ισραήλ: Βαρύ πλήγμα ο θάνατος 24 στρατιωτών στη Γάζα λέει ο Γιοάβ Γκάλαντ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο θάνατος 24 Ισραηλινών στρατιωτών το τελευταίο 24ωρο στη Γάζα είναι «βαρύ πλήγμα», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας, Γιοάβ Γκάλαντ. Πλησιάζει τους τέσσερις μήνες ο πόλεμος στο Ισραήλ, που άρχισε με τις σφαγές που έκανε η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς.

Σχεδόν 110 ημέρες αφότου ξέσπασε ο πόλεμος στο Ισραήλ, η χώρα ανακοίνωσε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου ότι χθες (σ.σ. 22.01.2024) έχασε 24 στρατιώτες στη Γάζα, 21 εκ των οποίων ήταν έφεδροι.

Πρόκειται για τις πιο βαριές στρατιωτικές του απώλειες μέσα σε ένα 24ωρο, από την έναρξη της χερσαίας επίθεσής του στις 27 Οκτωβρίου στο παλαιστινιακό έδαφος, την ώρα που εντείνονται οι πιέσεις προς την κυβέρνησή του για εκεχειρία στον πόλεμο κατά της Χαμάς.

Ο θάνατος 24 Ισραηλινών στρατιωτών στη Λωρίδα της Γάζας χθες, Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου είναι «βαρύ πλήγμα», δήλωσε την Τρίτη (23.01.2024) ο υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ σε κοινή ενημέρωση με τον πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στην Τουρκία με τους 6 νεκρούς - Σκότωσε την σύζυγό του και άνοιξε πυρ διαφορετικά σημεία
Αφού πυροβόλησε την σύζυγό του, εισέβαλε σε εστιατόριο σκοτώνοντας πελάτες και προσωπικό και στη συνέχεια επιτέθηκε σε βοσκό και δύο ακόμη άτομα σε βενζινάδικο
Η στιγμή των πυροβολισμών