Κόσμος

Πολωνία: Στο 24,08% η συμμετοχή των ψηφοφόρων στις προεδρικές εκλογές

Στο 24,08%, μετά από πέντε ώρες ψηφοφορίας έχει φτάσει η συμμετοχή στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στην Πολωνία , σύμφωνα με τον επικεφαλής της Εθνικής Εκλογικής Επιτροπής Σιλβέστερ Μαρσινιάκ.

Τα εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη την Πολωνία άνοιξαν στις 7:00 το πρωί τοπική ώρα, ενώ συνολικά 15 υποψήφιοι διεκδικούν το προεδρικό αξίωμα, συμπεριλαμβανομένου και του απερχόμενου προέδρου Αντρέι Ντούντα.

Στην περίπτωση που κάποιος από τους υποψηφίους δεν κερδίσει ποσοστό μεγαλύτερο από το 50% των ψήφων, ο επαναληπτικός κύκλος των προεδρικών εκλογών θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Daily Mail: Ο serial killer Zodiac και ο δολοφόνος της Black Dahlia είναι το ίδιο άτομο – Το μακάβριο σκίτσο που μοιάζει με ομολογία
Η Daily Mail επικαλείται τα στοιχεία ενός ερευνητή που αποκωδικοποίησε το σκίτσο που έκανε ο βασικός ύποπτος στο νεκροκρέβατό του - Είχε σχέσεις με την ηθοποιό πριν δολοφονηθεί και ακρωτηριαστεί
Black Dahlia
Τραμπ: «Τρομερό ότι δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες του Κλίντον από τον φάκελο του Επστάιν – Πάντα τα πηγαίναμε καλά, τον σέβομαι»
Ο Μπιλ Κλίντον κατηγόρησε το υπουργείο Δικαιοσύνης για «επιλεκτικές διαρροές» από τον φάκελο που αφήνουν υπονοούμενα χωρίς αποδείξεις
Μπιλ Κλίντον και Τζέφρι Επστάιν