Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: «Τα κάνει όλα για να πουλήσει κάνα βιβλίο»

Πρίγκιπας Χάρι: «Τα κάνει όλα για να πουλήσει κάνα βιβλίο»

Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να ρίχνει γέφυρες, για να τα βρει με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο της Βρετανίας και τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, αλλά το βρετανικό παλάτι τα… ακούει όλα αυτά βερεσέ και θεωρεί ότι ο Χάρι τα κάνει όλα αυτά, απλά για να προμοτάρει το νέο του βιβλίο.

Ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά Καρόλου, πρίγκιπας Χάρι, που αποτελεί το «μαύρο πρόβατο» της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, έδωσε δυο συνεντεύξεις σε αμερικανικά δίκτυα που θα προβληθούν τις επόμενες μέρες. Την μια την έδωσε στον Τομ Μπρέιμπντι του ITV και την άλλη στον Άντερσον Κούπερ του CBS. Στα τρέιλερ των συνεντεύξεων που κυκλοφόρησαν χθες (2.1.2023) ο πρίγκιπας Χάρι προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την οικογένειά του λέει ότι θέλει και πάλι πίσω τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο και τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Τα βρετανικά ΜΜΕ, όμως, λένε ότι το Μπάκιγχαμ δεν βλέπει έτσι το όλο θέμα. Η Daily Mail αναφέρει ότι πηγές από το παλάτι λένε ότι ο Χάρι δεν έχει καμία πρόθεση να τα ξαναβρεί με την οικογένειά του και τα κάνει όλα για να προωθήσει το νέο του βιβλίο και να πουλήσει κάνα αντίτυπο παραπάνω μέσα από την δημοσιότητα. Το βιβλίο, που λέγεται «Spare» είναι η αυτοβιογραφία του Χάρι και θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου.

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι το παλάτι λέει για τον Χάρι πως: «δεν είναι αυτός ο τρόπος να φέρεις πίσω τον πατέρα και τον αδερφό σου» και τονίζει πως η βασιλική οικογένεια είναι «εντελώς εξαντλημένη» με τη «ροή παραπληροφόρησης» του Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ.

Ένας από τα έμπιστα πρόσωπα της βασιλικής οικογένειας είπε στην Daily Mirror: «Είναι όλα πολύ επαναλαμβανόμενα. Ο στόχος στον οποίο στοχεύει ο Χάρι, είναι μάλλον εξουθενωτικός και ξέρει πολύ καλά ότι είναι πολύ απίθανο να εμπλακούν τα μέλη της οικογένειάς του σε μια αντιπαράθεση λέξεων».

Μια άλλη πηγή πρόσθεσε ότι ο ισχυρισμός του δούκα του Σάσεξ ότι η οικογένειά του αρνήθηκε να συμφιλιωθεί μαζί του ήταν «ανοησία».

https://twitter.com/IrisTheeScholar/status/1609888074451881985?s=20&t=Bqj944zzZkQDWmjTwsNLvA

«Τσίρκο δημοσιότητας»

Ο δημοσιογράφος Ρίτσαρντ Φιτζουίλιαμς, που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ του παλατιού της Βρετανίας λέει ότι όλα όσα κάνουν ο Χάρι και η Μέγκαν δεν βοηθούν στην επανένωσή τους με την βασιλική οικογένεια.

«Η συνέντευξη που έδωσαν ο Χάρι και η Μέγκαν στην Όπρα έκανε πολύ μεγάλη ζημιά στη βασιλική οικογένεια, ειδικά στους ισχυρισμούς για ρατσισμό και σε θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία της Μέγκαν», είπε.

«Τον τελευταίο μήνα, πριν τις δυο συνεντεύξεις ο Χάρι και η Μέγκαν εμφανίστηκαν σε δύο ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων για το Netflix και τουλάχιστον επτά τρέιλερ, δύο για τα πρώτα ντοκιμαντέρ, τρία για το δεύτερο και τώρα άλλα δύο. Η πρώτη επισκίασε τη δεύτερη μέρα του ταξιδιού του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στη Βοστώνη, το οποίο ήταν κάτι εξωφρενικό. Αυτό μοιάζει με τσίρκο δημοσιότητας που μοιάζει μάλλον απελπισμένο», ανέφερε ο Φιτζουίλιαμς.

Τι θα λέει στο βιβλίο για την οικογένειά του

Ο πρίγκιπας Χάρι αφήνει να εννοηθεί ότι θέλει να τα βρει με την οικογένειά του, αλλά τα βρετανικά ΜΜΕ λένε ότι στην αυτοβιογραφία του στάζει χολή για όλους.

Μια πηγή είπε στους Sunday Times: «Γενικά, νομίζω ότι το βιβλίο θα είναι χειρότερο απ’ ό,τι περιμένει η βασιλική οικογένεια. Όλα αποκαλύπτονται. Υπάρχουν αυτές οι μικρές λεπτομέρειες και μια περιγραφή του… αγώνα μεταξύ των αδελφών. Προσωπικά δεν μπορώ να δω πως θα μπορέσουν ο Χάρι και ο Ουίλιαμ να συμφιλιωθούν μετά από αυτό».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις