Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Προκαλεί πάλι ο Ερντογάν: Όσοι μας απειλούν με κυρώσεις στο τέλος θα απογοητευτούν

Προκαλεί πάλι ο Ερντογάν: Όσοι μας απειλούν με κυρώσεις στο τέλος θα απογοητευτούν

Δεν σταματά να προκαλεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τονίζοντας ότι όσοι απειλούν την Τουρκία με κυρώσεις στο τέλος θα απογοητευτούν.

«Είμαστε αποφασισμένοι να τους κάνουμε να καταλάβουν πως η Τουρκία δεν θα υποχωρήσει από τα κυριαρχικά της δικαιώματα», ήταν τα λόγια του Ερντογάν.

«Χρησιμοποιούν τις τρομοκρατικές οργανώσεις όπως και απόπειρες πραξικοπημάτων. Όπως στήνουν πολιτικές παγίδες ή επιβάλλουν κυρώσεις προσπάθησαν και προσπαθούν να εμποδίσουν την πορεία τη χώρας μας. Μέχρι τώρα δεν τα κατάφεραν. Είμαστε αποφασισμένοι να τους κάνουμε να καταλάβουν πως η Τουρκία δεν θα υποχωρήσει από τα κυριαρχικά της δικαιώματα», είπε σύμφωνα με το Anadolu

 «Σε όσους  επιθυμούν να κάτσουν να συνομιλήσουν μαζί μας ισότιμα και να κάνουν δίκαιες συμφωνίες  τους ανοίγουμε τις πύλες μας και την ψυχή μας. Απευθύνομαι σε όσους θέλουν να γονατίσουν τη χώρα μας , με απειλές με  εκβιασμούς, με υποκρισία, με διάφορα κόλπα. Θα συνεχίσουμε να σας απογοητεύουμε, με τη βοήθεια του Θεού και με την υποστήριξη του λαού μας, δεν θα σταματήσουμε μέχρι να φέρουμε τη νίκη μετά από τόσο  αγώνα που κάναμε μέχρι σήμερα», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο Ερντογάν αναφέρθηκε και στην οικονομία λέγοντας πως Τουρκία ενισχύεται μέσω των επενδύσεων και γίνεται μαγνήτης για τους επενδυτές.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις