Κόσμος

Προσπάθησε να κάψει ζωντανή τη σύζυγό του αλλά έφυγε με εγκαύματα!

Ένας άνδρας υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα στη βόρεια Ιταλία καθώς επιχείρησε να κάψει ζωντανή την σύζυγό του, η οποία ήθελε να τον εγκαταλείψει, μεταδίδουν σήμερα ιταλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χθες το βράδυ, ξέσπασε ένας άγριος καβγάς μεταξύ των δύο συζύγων, ηλικίας περίπου 40 ετών, με αφορμή το διαζύγιο. Και οι δύο ήταν Αλβανοί που διαμένουν στη Γκοργκοντζόλα, στην περιφέρεια του Μιλάνου.

Μη μπορώντας να αποδεχθεί την ιδέα του χωρισμού, ο άνδρας άρπαξε ένα μπιτόνι βενζίνη με στόχο να το ρίξει στο διαμέρισμα και να περιλούσει την σύζυγό του, προτού τους βάλει φωτιά με τον αναπτήρα του.
Όμως, απροσδόκητα, τα ρούχα του εμποτίστηκαν με τη βενζίνη και ο ίδιος πήρε φωτιά.

Η σύζυγός του κατάφερε να πηδήξει εγκαίρως από το μπαλκόνι του διαμερίσματος, στον πρώτο όροφο, ενώ την ακολούθησε ο άνδρας της.

Εκείνη γλύτωσε χωρίς να πάθει το παραμικρό, εκείνος ωστόσο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκαύματα 3ου βαθμού.

Κανένα από τα τρία τους παιδιά, ηλικίας 23, 22 και 14 ετών δεν ήταν παρόν όταν εκτυλίχθηκε το περιστατικό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέο «μπλόκο» στο CNN από τον Λευκό Οίκο - Αποκλείστηκε από την κάλυψη επίσκεψης του Τραμπ στο Τενεσί
Είναι το πιο πρόσφατο περιστατικό που σημειώνεται εν μέσω δικαστικής διαμάχης μετά την απαγόρευση από την αμερικανική κυβέρνηση της πρόσβασης δημοσιογράφων των μέσων ενημέρωσης CNN, MS Now και Politico στον Λευκό Οίκο
CNN
Γαλλία: Πλήρωνε μία 90χρονη για να του αφήσει το σπίτι όταν πεθάνει, αλλά «έφυγε» πρώτος και εκείνη έζησε ως τα 122
Μετά τον θάνατό του, οι όροι του συμβολαίου υποχρέωσαν τη σύζυγο και την οικογένειά του να συνεχίσουν να πληρώνουν την υπεραιωνόβια μέχρι και τον δικό της θάνατο
Πλήρωνε κάθε μήνα 90χρονη Γαλλίδα για να πάρει το σπίτι της όταν πεθάνει, αλλά πέθανε πρώτος και αυτή έζησε ως τα 122