Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πρωτάκι η Πριγκίπισσα Σάρλοτ έκανε τα δικά της στην πρώτη μέρα στο σχολείο! [pics]

Πρωτάκι η Πριγκίπισσα Σάρλοτ έκανε τα δικά της στην πρώτη μέρα στο σχολείο! [pics]

Πρώτη μέρα στο σχολείο σήμερα για την πριγκίπισσα Σαρλότ η οποία ντροπαλή (για λίγο) και κρατώντας το χέρι της μαμάς εμφανίστηκε έξω από το σχολείο της φορώντας την στολή της.

Η οικογένεια του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ εμφανίστηκε σύσσωμη σήμερα το πρωί με την Σαρλότ να κάνει τις αγαπημένες της γκριμάτσες και τον αδερφό της Πρίγκιπα Τζορτζ να είναι χαλαρός και άνετος αφού είναι πλέον παλιός στα κόλπα… Η διευθύντρια του σχολείου τους υποδέχθηκε και αφού χαιρέτισε τη νέα μαθήτρια που έκλεισε τα 4 της χρόνια στις 2 Μαΐου την συνόδευσε στο σχολείο. Η μικρή πριγκίπισσα θα αποκαλείται από τους συμμαθητές της και το προσωπικό του σχολείου ως Charlotte Cambridge.
Στο Thoma’s Battersea φοιτούν 560 αγόρια και κορίτσια, ηλικίας από 4 έως 13 ετών. Τα ετήσια δίδακτρα για τα παιδιά των τεσσάρων ετών κυμαίνονται στις 19.000 στερλίνες (21.200 ευρώ /24.000 δολάρια).
Πριν από δύο χρόνια, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα επανεξέταζε τους κανονισμούς ασφαλείας του σχολείου, μετά τη σύλληψη 40χρονης γυναίκας ως ύποπτης για απόπειρα εισβολής στο σχολείο, λίγο αφότου ο Τζορτζ είχε αρχίσει να πηγαίνει στο Thoma’s Battersea.

 

https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/1169522839181041666?s=20

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις