Κόσμος

Πύργος του Άιφελ: Ανοίγει ξανά για το κοινό στις 16 Ιουλίου

Ο Πύργος του Άιφελ, στο Παρίσι, που είχε κλείσει από τις 30 Οκτωβρίου λόγω της υγειονομικής κρίσης, θα ξανανοίξει στις 16 Ιουλίου για το κοινό με χωρητικότητα 50% στους ανελκυστήρες του, ανακοίνωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο η διαχειρίστρια εταιρεία.

Η δυνατότητα υποδοχής θα είναι, για αυτό το καλοκαίρι, στους 10.000 επισκέπτες την ημέρα, ήτοι το ίδιο επίπεδο με το καλοκαίρι του 2020, έναντι 25.000 πριν από την κρίση, ανέφερε η Sete, η οποία προβλέπει ένα έλλειμμα ύψους περίπου 70 εκατομμυρίων ευρώ για το 2021 και εξετάζει μια ανακεφαλαιοποίηση.

Τα εισιτήρια θα αρχίσουν να εκδίδονται την 1η Ιουνίου, διευκρίνισε ο πρόεδρος της Sete Ζαν Φρανσουά Μαρτέν, με τα δύο τρίτα των κρατήσεων να γίνονται διαδικτυακά. Η πώληση με φυσική παρουσία των εισιτηρίων στη βάση του Πύργου θα είναι δυνατή με την επαναλειτουργία του.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να μεταβαίνουν στο σύνολο των ορόφων, εκτός από ορισμένες ζώνες στο εργοτάξιο, ιδίως στον δεύτερο όροφο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σταϊνμάιερ για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη: «Είμαστε όλοι παιδιά της 8ης Μαΐου 1945»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας αναφέρθηκε ακόμη στη συμβολή του Κόκκινου Στρατού και τόνισε ότι ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας «δεν αποτελεί συνέχεια του αγώνα κατά του φασισμού»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης στην Bundestag για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου