Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πυροβολισμοί κοντά στο υπερπολυτελές θέρετρο του Τραμπ στη Φλόριντα

Πυροβολισμοί κοντά στο υπερπολυτελές θέρετρο του Τραμπ στη Φλόριντα
Reuters (αρχείο)

Συναγερμός στο υπερπολυτελές θέρετρο του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα. Αστυνομικοί άνοιξαν πυρ όταν αυτοκίνητο επιχείρησε να εισβάλει στην έπαυλη.

Δύο άτομα έχουν τεθεί υπό κράτηση μετά την παραβίαση δύο σημείων ελέγχου ασφαλείας από ένα μαύρο αυτοκίνητο στην κεντρική πύλη του Μαρ – α – Λάγκο, της εξοχικής κατοικίας του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, λίγες ώρες πριν από το προγραμματισμένο ταξίδι εκεί του Αμερικανού προέδρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του WSVT-TV, το όχημα τύπου SUV έσπασε δύο κουβούκλια του ελέγχου ασφαλείας στο βόρειο τμήμα του πολυτελέστατου εξοχικού θέρετρου.

Αστυνομικοί που περιπολούν αυτοκινητόδρομους στη Φλόριντα καταδίωκαν το όχημα προτού αυτό περάσει τα δύο σημεία ελέγχου, σύμφωνα με το δίκτυο WTVJ TV στο Μίραμαρ, στη Φλόριντα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε προγραμματίσει να αναχωρήσει από την Ουάσινγκτον αργότερα σήμερα για να πάει στο θέρετρό του στη Φλόριντα.

Στο σημείο του Mar – a – Lag έσπευσαν δυνάμεις από το γραφείο του σερίφη του Palm Beach County, οι οποίες προχώρησαν σε δύο προσαγωγές.

Νωρίτερα, η Φρουρά της Εθνικής Οδού της Φλόριντα είχε κάνει σήμα στο ύποπτο μαύρο SUV που κατευθυνόταν προς δύο σημεία ελέγχου ασφάλειας στο Mar – a – Lago να σταματήσει για να το ελέγξει, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ βρισκόταν στον Λευκό Οίκο αλλά σκοπεύει να αναχωρήσει αργότερα για τη Φλόριντα.

Δείτε σχετικό tweet από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις