Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στον Καναδά: Τουλάχιστον 4 νεκροί – Έχουν κλειδωθεί στα σπίτια οι κάτοικοι

Πυροβολισμοί στον Καναδά: Τουλάχιστον 4 νεκροί – Έχουν κλειδωθεί στα σπίτια οι κάτοικοι

Σε συναγερμό βρέθηκε το πρωί η πόλη Fredericton στον Καναδά όπου τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς – οι δύο εξ αυτών αστυνομικοί. Στα χέρια των Αρχών ένας ύποπτος για την αιματηρή επίθεση. Οδηγίες της αστυνομίας στους κατοίκους.

Τουλάχιστον 4 νεκροί -οι 2 αστυνομικοί, σε πυροβολισμούς στην πόλη Fredericton στον Καναδά. Οι Αρχές έχουν δώσει οδηγίες στους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους για την ασφάλειά τους. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχουν συλλάβει έναν ύποπτο για την αιματηρή επίθεση, προσπαθώντας να κατανοήσουν το κίνητρό του.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα, με τους αστυνομικούς να χτενίζουν την περιοχή για να συλλάβουν τον ένοπλο.

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες στην πόλη Fredericton στον Καναδά να μη δίνουν πληροφορίες για τις θέσεις ή τις ενέργειες των αστυνομικών και των διασωστών. “Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη” σημειώνεται σε tweet της αστυνομίας.

Η αστυνομία του Φρέντρικτον ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter ότι το επεισόδιο βρίσκεται σε εξέλιξη και υπάρχουν πολλές απώλειες.

Συναγερμός μετά την αιματηρή επίθεση στον Καναδά

Δημοσιογράφος μετέδωσε ότι ακούστηκαν τέσσερις πυροβολισμοί γύρω στις 08:20 τοπική ώρα στην πόλη του Καναδά.

Ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος, με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

“Θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες όταν μπορέσουμε” ανακοίνωσε η αστυνομία, συμβουλεύοντας τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Υπάλληλος σε κοντινό καφέ αποκάλυψε ότι το προσωπικό έχει κλειδώσει τις πόρτες και παραμένουν κριμένοι με τους πελάτες μέσα.

Το Fredericton είναι πολιτιστικό, καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό κέντρο της περιοχής και “σπίτι” για δύο πανεπιστήμια.

“Φοβερά νέα μας έρχονται από το Φρέντρικτον” έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό.

“Η καρδιά μου βρίσκεται με όλους όσοι επλήγησαν στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς σήμερα το πρωί. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση” συμπλήρωσε ο Τριντό στο μήνυμά του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις