Κόσμος

Ρωσία: 561 νεκροί και πάνω από 28.000 νέα κρούσματα

Ο κορονοϊός συνεχίζει να χτυπά τη Ρωσία καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 28.776 νέα κρούσματα και 561 νεκροί.

Πλέον τα συνολικά νούμερα στη Ρωσία ανέρχονται σε 2.906.503 κρούσματα και 51.912 νεκροί από την αρχή της πανδημίας.

Ο δείκτης νοσηρότητας στην χώρα τις τελευταίες επτά ημέρες έφθασε τα 19,3 κρούσματα ανά 100 χιλιάδες κατοίκους.

Ο αριθμός των λεγόμενων ενεργών κρουσμάτων, δηλαδή των ατόμων που εξακολουθούν να νοσηλεύονται την παρούσα στιγμή, έφθασε τις 535.071.

Το τελευταίο 24ωρο πήραν εξιτήριο 24.158 ασθενείς που είχαν διαγνωσθεί με κορονοϊό , ενώ συνολικά έχουν αναρρώσει 2.319.520 άτομα ( ποσοστό 79,8% του συνολικού αριθμού των κρουσμάτων).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η EBU απειλεί με κυρώσεις τους Ισπανούς σχολιαστές της Eurovision επειδή αναφέρθηκαν στον πόλεμο στη Γάζα
Οι 2 παρουσιαστές αναφέρθηκαν σε επιστολή που έστειλε η Ισπανία στην EBU για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision αλλά και στον αριθμό των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στη Γάζα
Τραγουδίστρια
9