Κόσμος

Σάλος με τις γυμνές φωτογραφίες καθηγήτριας! (ΦΩΤΟ)

Ήταν πριν από 15 χρόνια όταν η σέξι Ιταλίδα καθηγήτρια πόζαρε προκλητικά ενώ ήταν ακόμα φοιτήτρια.

Όταν οι φωτογραφίες της Anita διέρρευσαν στο διαδίκτυο, εξοργισμένοι γονείς ζήτησαν να απομακρυνθεί από το σχολείο όπου πλέον διδάσκει.

Το σχολείο αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σέξι καθηγήτρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αντιστεκόμενο στις πιέσεις που δέχτηκε από τις οικογένειες των μαθητών.

“Δεν είμαι χαρούμενη που μια γυναίκα που έβγαζε το στήθος της έξω για φωτογραφίες πορνό διδάσκει τον γιο μου. Είναι αηδιαστικό και θα έπρεπε να απολυθεί”, ανέφερε η 35χρονη Clelia Cocci.

Εξοργισμένος και ο 45χρονος πατέρας Arrigo Dellucci που χαρακτήρισε τις φωτογραφίες γαργαλιστικές, τονίζοντας ότι δεν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους.

“Οι φωτογραφίες είναι πολύ παλιές. Είναι υπέροχη καθηγήτρια και όλοι οι μαθητές της έχουν μάθει πολλά από αυτή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη συνεχίσει την καλή δουλειά της”, σχολίασε η διευθύντρια του σχολείου στην πόλη Τρεβίζο Antonia Piva.



Πηγή:
Mirror, Φωτογραφίες: Leggo

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξέφυγε η Ζαχάροβα: Κατηγορεί Μακρόν, Σολτς και Μερτς για χρήση ναρκωτικών – «Εξαρτημένοι, ακατάλληλοι να κυβερνήσουν»
«Πήραν μία ανάσα ανακούφισης, τόσο μεγάλη που ξέχασαν να τακτοποιήσουν τα σύνεργά τους», γράφει σε ανάρτησή της η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών
Ο καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κάθονται μαζί στο βαγόνι του ειδικού τρένου για το Κίεβο 8