Κόσμος

Σάλος στο Βέλγιο! Βρέθηκαν παιδιά σε βρεφονηπιακό σταθμό να παίζουν με αμφεταμίνες

Δώδεκα παιδιά σε ένα βρεφονηπιακό σταθμό του Βελγίου εισήχθησαν στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται αφότου εντοπίστηκαν να παίζουν με μία σακούλα αμφεταμίνες –ψυχοδιεργετικά ναρκωτικά–, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Belga.

Τα παιδιά έως και 3 ετών εντοπίστηκαν με μία σακούλα που περιείχε «λευκή σκόνη», είπε η επικεφαλής του σταθμού που βρίσκεται στην πόλη Αλστ, επισημαίνει το πρακτορείο.

Οι εργαστηριακές αναλύσεις έδειξαν ότι η ουσία αυτή ήταν ένα είδος αμφεταμίνης, το σπιντ.

Οι εισαγγελείς υποπτεύονται ότι μία 18χρονη εκπαιδευόμενη έφερε τα ναρκωτικά στο κέντρο φύλαξης των παιδιών. Η ίδια συνελήφθη.

Το σπιντ, όπως τα άλλα είδη αμφεταμινών, είναι διεργετική ουσία που καταστέλλει την όρεξη, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε επιθετική συμπεριφορά. Συχνά προκαλεί ταχυκαρδίες και μπορεί να προκαλέσει άγχος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στην επαρχία Μαλούκου στην Ινδονησία - Δεν υπάρχει απειλή για τσουνάμι
Το απέραντο ινδονησιακό αρχιπέλαγος βιώνει συχνούς σεισμούς λόγω της θέσης του στο «Δακτυλίδι της Φωτιάς» του Ειρηνικού, ένα τόξο έντονης σεισμικής δραστηριότητας όπου συγκρούονται τεκτονικές πλάκες
Σεισμός στην Ινδονησία
Αυτή είναι η 24χρονη που παρέσυρε και σκότωσε η σύζυγος του CEO της Lufthansa στη Σαρδηνία
Η Gaia Costa εργαζόταν ως μπέιμπι σίτερ στην Κόστα Σμεράλντα, ήταν ζωντανή όταν έφτασαν οι διασώστες μετά την παράσυρση, τα τραύματά της όμως ήταν πολύ σοβαρά και τελικά η 24χρονη κατέληξε
Gaia Costa
2