Κόσμος

Σαουδάραβας “βασιλιάς” κατηγορείται για δολοφονία

 

Ένας άνδρας περίπου 30 ετών, που υποστηρίζει ότι ανήκει στη Σαουδική βασιλική οικογένειά, κρατείται και ανακρίνεται από τη Βρετανική αστυνομία

 

σχετικά με το θάνατο ενός συμπατριώτη του ο οποίος υπέστη πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Λονδίνο, έγινε γνωστό σήμερα Τετάρτη.
 
Ο Σαουδάραβας συνελήφθη όταν βρέθηκε η σορός του 32χρονου συμπατριώτη του την Δευτέρα στο Landmark Hotel, στη Βρετανική πρωτεύουσα, ανέφερε η αστυνομία.
 
Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, όταν ανακαλύφθηκε η σορός του σε δωμάτιο του τρίτου ορόφου. Οι νοσοκόμοι που έσπευσαν στο σημείο απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του.
 
Μερικές ώρες αργότερα ο ύποπτος μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα για ανάκριση και παραμένει υπό κράτηση. Έχει υποστηρίξει ότι είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με την Μητροπολιτική αστυνομία.
 
Ο θάνατος θεωρείται “ύποπτος”, τουλάχιστον μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, ανέφερε η αστυνομία. Η ταυτότητα του θύματος είναι γνωστή αλλά δεν αποκαλύπτεται το όνομά του καθώς η αστυνομία αναζητά συγγενείς του, σύμφωνα με εκπρόσωπό της.
 
Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο Λάντμαρκ, που έχει κτισθεί το 1899, στοιχίζουν από 400 λίρες [460 ευρώ] και πάνω τη βραδιά. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι προορισμός αρκετών διασημοτήτων.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τσάρλι Κερκ, ο ακτιβιστής που μάγεψε τον Τραμπ – Ένας υπέρμαχος της οπλοκατοχής που τελικά τον σκότωσε
«Όταν οι άνθρωποι σταματούν να μιλούν, έρχεται η βία» είχε πει σε ένα από τα αγαπημένα του debate με φοιτητές - Ο Τσάρλι Κερκ εκτελέστηκε από ελεύθερο σκοπευτή ενώ μιλούσε σε πλήθος
Τσάρλι Κερκ
2
Πενήντα νεκροί στην πόλη της Γάζας από ισραηλινές επιθέσεις: Εντολή εκκένωσης από τους IDF – «Θα χρησιμοποιήσουμε βία»
Εκατοντάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι έχουν λάβει οδηγίες να εγκαταλείψουν τη μεγαλύτερη πόλη της Λωρίδας της Γάζας πριν τεθεί υπό ισραηλινό έλεγχο
Ένα αγόρι τρέχει καθώς καπνός αναδύεται από μία εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία, που στέγαζε εκτοπισμένους Παλαιστινίους, μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή, στην πόλη της Γάζας
1
Ελλάδα, ΗΠΑ και 41 ακόμη χώρες καταδικάζουν τα ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της Πολωνίας – «Βαθιά ανησυχία για τις 19 παραβιάσεις»
Η Πολωνία τόνισε ότι «οι απερίσκεπτες ενέργειες της Ρωσίας αποτελούν παραβίαση του διεθνούς δικαίου και αποσταθεροποιητική κλιμάκωση που φέρνει την περιοχή πιο κοντά στη σύγκρουση από κάθε άλλη φορά»
Στρατιώτες περπατούν δίπλα σε ένα σημείο όπου η στέγη ενός σπιτιού καταστράφηκε, μετά την παραβίαση του πολωνικού εναερίου χώρου από ρωσικά drones κατά τη διάρκεια επίθεσης στην Ουκρανία, μερικά από τα οποία καταρρίφθηκαν από την Πολωνία με την υποστήριξη των συμμάχων της στο ΝΑΤΟ 2