Κόσμος

Σε κατ΄ οίκον περιορισμό οι γονείς του Ματτέο Ρέντσι!

Μπελάδες για τον Ματέο Ρέντσι... Ή για να ακριβολογούμε, μπελάδες για τους γονείς του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι.

Σε κατ΄οίκον περιορισμό ετέθησαν οι γονείς του ιταλού πρώην πρωθυπουργού Ματτέο Ρέντσι από την δικαιοσύνη της χώρας.

“Μπλεξίματα” για τους γονείς του Ρέντσι

Σύμφωνα με ό,τι έγινε γνωστό, κατηγορούνται από τους δικαστικούς της Φλωρεντίας για έκδοση αποδείξεων που σχετίζονται με ανύπαρκτες εμπορικές συναλλαγές και για δόλια χρεοκοπία.

Η έκδοση αυτών των αποδείξεων αφορά την περίοδο από το 2015 μέχρι το 2018, ενώ το δεύτερο αδίκημα σχετίζεται με την περίοδο 2010- 2013.

Ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι, στο παρελθόν, είχε δηλώσει ότι «στην περίπτωση που ο πατέρας του έχει παραβιάσει τον νόμο, θα πρέπει να τιμωρηθεί υποδειγματικά, πιο αυστηρά από τους άλλους ιταλούς πολίτες».

Σήμερα, όμως, έγραψε στο διαδίκτυο ότι «αναμένει με ανυπομονησία την δίκη, διότι όσοι είδαν τα διάφορα στοιχεία, τον διαβεβαίωσαν ότι δεν έχει ληφθεί ποτέ άλλοτε ένα τόσο ασύλληπτο και υπερβολικό μέτρο».

Σχετικά με την σημερινή εξέλιξη, τέλος, ο ιταλός υπουργός εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα, Ματτέο Σαλβίνι, τόνισε: «Η σύλληψη των γονιών του Ρέντσι; Δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να γιορτάσουμε».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η έλλειψη ηλίου λόγω του πολέμου στο Ιράν απειλεί ακόμα και την τεχνητή νοημοσύνη – Απαραίτητο για μαγνητικές τομογραφίες, μικροτσίπ, smartphones ακόμα και στη NASA
Ο πόλεμος στο Ιράν έχει αρχίσει να επηρεάζει έναν σημαντικό κλάδο τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού τεχνολογίας με τις εταιρείες να αναζητούν εναλλακτικούς προμηθευτές σε Ήλιο καθώς το Κατάρ έχει βρεθεί στη δίνη της σύρραξης
μικροτσίπ
Axios: Τα 6 νησιά του Ιράν που θα μπορούσαν να είναι κρίσιμα για το «τελικό χτύπημα» του Τραμπ
Οι επιλογές στο τραπέζι περιλαμβάνουν την εισβολή στο νησί Χαργκ, τον κύριο κόμβο εξαγωγών πετρελαίου του Ιράν, αλλά υπάρχουν διάφορα σχέδια που εξετάζονται και περιλαμβάνουν διαφορετικά νησιά στον Κόλπο
νησί