Κόσμος

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την Ishikawa και άλλους νομούς της κεντρικής Ιαπωνίας την Τρίτη (26.11.2024).

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 22:47 (15:47 τοπική ώρα Ελλάδος) όπως ανακοίνωσε η μετεωρολογική υπηρεσία της Ιαπωνίας, σημειώνοντας ότι δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.

Ο σεισμός ήταν σε βάθος 8 χιλιομέτρων (5 μίλια).

Δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για ζημιές.

Τα δρομολόγια τρένων έχουν διακοπεί ανάμεσα στις περιοχές Toyama και Kanazawa στη γραμμή Hokuriku Shinkansen λόγω του σεισμού, δήλωσε ο JR West.

Η περιοχή Noto είχε πληγεί ξανά από σεισμό 7,6 Ρίχτερ τον περασμένο Ιανουάριο αλλά και από έντονη βροχόπτωση τον Σεπτέμβριο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπριζίτ Μπαρντό: Η στροφή προς τον ακτιβισμό, η αποστασιοποίηση από τον φεμινισμό και η Μαρίν Λε Πεν ως «σύγχρονη Ιωάννα της Λωραίνης»
Η Μπαρντό προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της απόψεων, των σχολίων της για το Ισλάμ και τη μετανάστευση, για την υποκίνηση φυλετικού μίσους αλλά και το ότι αντιτάχθηκε στο κίνημα MeToo
Μπριζίτ Μπαρντό
Το Σεντ Τροπέ αποχαιρετά τη Μπριζίτ Μπαρντό: Βοήθησε να λάμψει η πόλη μας
Το 1956, η μυρωδιά του σκανδάλου γύρω από την ταινία «Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του Ροζέ Βαντίμ, τότε συζύγου της Μπριζίτ Μπαρντό, τοποθέτησε την ηθοποιό και το ψαροχώρι στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων
Το σπίτι της στο Σέντ Τροπέ