Κόσμος

Σεισμός 7 Ρίχτερ και προειδοποίηση για τσουνάμι!

Ως και τα τρία μέτρα μπορεί να φτάσουν τα κύματα από το τσουνάμι που πιθανότατα θα προκληθεί μετά τον ισχυρότατο σεισμό των 7 Ρίχτερ που έπληξε το νησί Βανουάτου στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές ωστόσο οι επιστήμονες είναι ανήσυχοι. Το κέντρο παρατήρησης τσουνάμι του Ειρηνικού ανακοίνωσε πως ενδέχεται να υπάρξει τσουνάμι που ενδέχεται να πλήξει ως και τις ακτές στα ανατολικά της Αυστραλίας.
Το επίκεντρο του πλήγματος εντοπίζεται στο βόρειο τμήμα του Βανουάτου με εστιακό βάθος τα 35 χιλιόμετρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ έκλεισε 6 μήνες ως πρόεδρος των ΗΠΑ: «Η χρυσή εποχή και τα memes θα συνεχιστούν»
Με αναρτήσεις AI γιόρτασε το πρώτο 6μηνο της δεύτερης θητείας του ο Ντόναλντ Τραμπ, τη στιγμή που δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι μειώνονται οι υποστηρικτές του μετά από τη σκληρή πολιτική του για τη μετανάστευση
Φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ φτιαγμένη μέσω τεχνητής νοημοσύνης