Κόσμος

Σεισμός σε Τουρκία – Συρία: Στις 42.000 οι νεκροί – Μητέρα και 2 παιδιά βγήκαν ζωντανοί μετά από 228 ώρες

Ο αριθμός των νεκρών από τους ισχυρούς σεισμούς που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και χτύπησαν Τουρκία και Συρία έφτασαν σχεδόν τις 42.000, με βάση τον τελευταίο απολογισμό.

Συγκεκριμένα, στην Τουρκία ο απολογσιμός αυξήθηκε σε 36.187 και στην Συρία είναι στις 5.800. Συνολικά 41.987.

Πάνω από 4.300 μετασεισμοί έχουν σημειωθεί στην πληγείσα ζώνη μετά την αρχική, ισχυρή σεισμική δόνηση.

Σώθηκαν μητέρα και παιδιά μετά από 288 ώρες

Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα «θαύματα» στα συντρίμμια. Στην Αντιόχεια, μια μητέρα και τα 2 της παιδιά βγήκαν ζωντανοί 228 ώρες αφού ήταν εγκλωβισμένοι.

Με γράφημά του, το Anadolu δείχνει τις διασώσεις που έχουν γίνει τουλάχιστον 141 ώρες μετά.

grafima

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η λαμπερή τελετή για τα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου στο Κάιρο - Εντυπωσιακό σόου με drone και πυροτεχνήματα
Περίπου 80 επίσημες αντιπροσωπείες παραβρέθηκαν στην τελετή, από τις οποίες «40 είχαν επικεφαλής βασιλείς, πρίγκιπες, αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων»
REUTERS
8
Στη φυλακή 38χρονη για την «κλοπή του αιώνα» στο Λούβρο - Ήταν ο «δορυφόρος» της ληστρικής επιδρομής
Ένας Αλγερινός και ένας οδηγός ταξί, οι οποίοι είχαν ήδη συλληφθεί θεωρείται ότι είναι οι δύο που διέρρηξαν την γκαλερί «Apollon», αφαιρώντας σπάνια αντικείμενα αξίας άνω των 86 εκατομμυρίων ευρώ
Κόσμος στη γυάλινη Πυραμίδα του μουσείου του Λούβρου