Κόσμος

Σεισμός στην Τουρκία: Οι συγκλονιστικές εικόνες από την κατάρρευση πολυκατοικιών

Οι εικόνες που έρχονται από την Τουρκία μετά τον ισχυρότατο σεισμό 7,8 Ρίχτερ που συγκλόνισε τη χώρα και τη Συρία και προκάλεσε μια ανείπωτη τραγωδία, είναι συγκλονιστικές.

Ο σεισμός χτύπησε με σφοδρότατο τρόπο την Τουρκία και τη Συρία σήμερα (6.2.2023) και προκάλεσε τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων, τον τραυματισμό χιλιάδων, ενώ τεράστιος είναι και ο αριθμός των κτιρίων που καταρρεύσει και έχουν παγιδεύσεις στα συντρίμμια τους χιλιάδες άτομα.

Οι εικόνες που έρχονται από τις περιοχές που χτύπησε ο σεισμός είναι συγκλονιστικές.

Σε δυο νέα βίντεο που ήρθαν στο φως φαίνεται η κατάρρευση δυο πολυκατοικιών σήμερα το πρωί στην πόλη της Τουρκίας, Σανλιούρφα.

Τα κτίρια καταρρέουν ξαφνικά σαν χάρτινοι πύργοι. Το συγκλονιστικό είναι ότι εκείνη τη στιγμή διακρίνεται κόσμος κοντά στα κτίρια αυτά, ενώ μπροστά υπάρχουν διερχόμενα αυτοκίνητα, τα οποία χάνονται στο τεράστιο κύμα σκόνης που προκάλεσε η κατάρρευση.

https://twitter.com/journoturk/status/1622492657883795457?s=20&t=O8ZCK4ix2lyAm7DT_2ujxA

Κάθε ώρα που ο αριθμός των θυμάτων ανεβαίνει, διότι υπάρχουν χιλιάδες εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια των κτιρίων που κατέρρευσαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ανάλυση: Γιατί βυθίζεται τώρα στο χάος το Ιράν, τι προκάλεσε την εξέγερση και σε τι διαφέρουν αυτές οι διαδηλώσεις από τις προηγούμενες
Η κατάρρευση του νομίσματος και ο εκρηκτικός πληθωρισμός, ειδικά στα τρόφιμα, πυροδοτούν τη λαϊκή οργή για 13η μέρα - Ο Τραμπ απειλεί τον Χαμενεΐ - Τουλάχιστον 45 νεκροί, κάηκαν κυβερνητικά κτίρια, κόπηκε η επικοινωνία
Χάος με νεκρούς στο Ιράν
Ενός λεπτού σιγή στην Ελβετία το μεσημέρι για τους 40 νεκρούς στο Κραν Μοντανά - «Εθνική απώλεια χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μας»
«Μια απώλεια, μια μεγάλη εθνική απώλεια χαραγμένη για πάντα στο μυαλό μας» έγραψε κάποιος στο βιβλίο συλλυπητηρίων για τα θύματα της τραγωδίας
Τραγωδία στο Κραν Μοντανά
Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδίαζε και 2η επίθεση στη Βενεζουέλα: «Την ακύρωσα, δείχνουν ότι θέλουν ειρήνη»
Υποστήριξε πως οι σχέσεις ΗΠΑ και Βενεζουέλας έχουν βελτιωθεί μετά την απελευθέρωση των πολιτικών κρατούμενων στο Καράκας - Ανακοίνωσε επενδύσεις 100 δισ. δολαρίων σε μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες
Ντόναλντ Τραμπ