Κόσμος

Show στο Ευρωκοινοβούλιο! Ο Φάρατζ γύρισε την πλάτη του στον ύμνο της ΕΕ (video)

Άρχισαν τα... όργανα στο Ευρωκοινοβούλιο, στην πανηγυρική πρώτη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όταν ο ευρωσκεπτικιστής Βρετανός Νάιτζελ Φάρατζ γύρισε την πλάτη του την ώρα που παιζόταν ο ύμνος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατηγορήθηκε για "σοκαριστική ασέβεια".

Η κίνηση αυτή έγινε σε ένδειξη αποδοκιμασίας για την επανεκλογή του Γερμανού σοσιαλιστή Μάρτιν Σουλτς στην προεδρία του ευρωκοινοβουλίου.

Μαζί με τον Φάρατζ την πλάτη του γύρισε και δεύτερος ευρωβουλευτής του κόμματός του, Στίβεν Γουλφ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την «συμφωνία» εκλογής του Σουλτς. «Μόνο οι Εργατικοί στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και οι σοσιαλιστές χειροκρότησαν τον Σουλτς στην ομιλία του» συμπλήρωσε.

«Δεν αναγνωρίζουμε και δεν σεβόμαστε τη σημαία της ΕΕ και τον ύμνο της. Είναι και τα δύο σύμβολα της υποταγής σε μια πολιτική ένωση που οι Βρετανοί απορρίπτουν» εξήγησε από την πλευρά του ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος του Φάρατζ, Πόλ Νούταλ.

Πηγή: Daily Mail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φάρατζ: Η Ελλάδα θα βγει με σιγουριά από το ευρώ

Γκρίλο: Ο Φάρατζ δεν είναι ρατσιστής απλά έχει χιούμορ

Τον… έκαψε η γυναίκα του! “Παθιασμένος καπνιστής και πότης ο Φάρατζ”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ μπλοκάρει το μποϊκοτάζ σε ισραηλινές επιχειρήσεις: Απειλεί πολιτείες πως θα χάσουν κονδύλια για φυσικές καταστροφές
Η απόφαση αυτή στοχεύει το κίνημα Boycott, Divestment, Sanctions- BDS, μια εκστρατεία που έχει σχεδιαστεί για να ασκήσει οικονομική πίεση στο Ισραήλ προκειμένου να τερματίσει την κατοχή του στα εδάφη της Παλαιστίνης
Ντόναλντ Τραμπ