Κόσμος

Σικάγο: Συνελήφθη ο μακελάρης του Χάιλαντ Παρκ – 22χρονος λευκός ράπερ

Συνελήφθη ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στην παρέλαση της 4ης Ιουλίου στο Χάιλαντ Παρκ, κοντά στο Σικάγο.

Ο 22χρονος τέθηκε υπό κράτηση χωρίς να φέρει αντίσταση, σύμφωνα με την Chicago Sun. Εκατοντάδες αστυνομικοί είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί ο νεαρός ο οποίος, χρησιμοποιώντας τουφέκι, άνοιξε πυρ εναντίον του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί για την παρέλαση της μέρας ανεξαρτησίας των ΗΠΑ στο προάστιο Χάιλαντ Παρκ, σκοτώνοντας τουλάχιστον 6 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 26.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 22χρονος είναι ένας λευκός ράπερ. Λίγο πριν το μακελειό φέρεται να είχε αναρτήσει μουσικό βίντεο που έλεγε πως οι πράξεις του να είναι «γενναίες».

Έμενε με τον πατέρα του και το θείο του στην περιοχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μεντβέντεφ ειρωνεύεται τον Τραμπ για την επίθεση στο Ιράν: «Ο ειρηνοποιός χτύπησε ξανά – Οι διαπραγματεύσεις ήταν βιτρίνα»
Η Μόσχα χαρακτήρισε «επικίνδυνη περιπέτεια» την πολεμική σύγκρουση - «Θέλουν να καταστρέψουν την κυβέρνηση επειδή δεν υποτάσσεται επιταγές τους»
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ
Ανατριχιαστική προειδοποίηση από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Όλες οι αμερικανικές βάσεις θεωρούνται νόμιμοι στόχοι
«'Ολες οι αμερικανικές βάσεις, οι πόροι και τα συμφέροντα σε ολόκληρη την περιοχή θεωρούνται νόμιμοι στόχοι για τις ένοπλες δυνάμεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν»
Τεχεράνη 7