Κόσμος

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για τη λευχαιμία – Στην εντατική ο Καβαλιέρε

Ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε πριν από λίγο αναφέρει ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι «υποφέρει εδώ και καιρό από χρόνια αιματολογική πάθηση, και πιο συγκεκριμένα από «χρόνια μυελομονοκυτταρική λευχαιμία».

Προστίθεται, δε, ότι στη φάση αυτή ο ασθενής «έχει εισαχθεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας εξαιτίας λοίμωξης των πνευμόνων».

Το ανακοινωθέν υπογράφεται από τους καθηγητές Αλμπέρτο Τζανγκρίλο (τον προσωπικό γιατρό του Καβαλιέρε) και Φάμπιο Τσίτσερι.

Παράλληλα, στο ανακοινωθέν υπογραμμίζεται ότι η αγωγή που έχει ξεκινήσει, προβλέπει τη θεραπεία της πνευμονικής λοίμωξης, με περιορισμό της παθολογικής υπερπαραγωγής λευκών αιμοσφαιρίων και την επιστροφή στην προγενέστερη κατάσταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ποιος είναι ο 29χρονος ομογενής Πέτρος Κρομμύδας που εξαφανίστηκε από το Λονγκ Άιλαντ - «Πήγε να κολυμπήσει και δεν βγήκε ξανά από τη θάλασσα»
Ο Πέτρος Κρομμύδας εξαφανίστηκε με μυστηριώδη τρόπο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης - Η αστυνομία έχει βρει μόνο τα ρούχα του και το αυτοκίνητό του
Ο Πέτρος Κρομμύδας
Η Ουκρανία είναι έτοιμη για συνομιλίες αν η Ρωσία συμφωνήσει για «πραγματική εκεχειρία»
«Η Ρωσία πρέπει να σταματήσει να μιλάει για την ετοιμότητά της για ειρήνη και να αρχίσει να ενεργεί συμφωνώντας άνευ όρων σε μια πραγματική και διαρκή κατάπαυση του πυρός» λέει ο Ουκρανός ΥΠΕΞ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Andrii Sybiha
Νέα στοιχεία για την δολοφονία του Φίλιππου Τσάνη στην Γερμανία
Σε βίντεο εντοπίστηκε η αναζήτηση «πώς να διαγράψεις βίντεο» ενώ ανακτήθηκαν και δύο βίντεο, στα οποία εμφανίζεται και δεύτερο άτομο να εμπλέκεται στην δολοφονική επίθεση εναντίου του Φίλιππου Τσάνη
Ο Φίλιππος Τσάνης και η αδερφή του