Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Σινέντ Ο’ Κόνορ: Καταγγέλλει ότι έδωσαν εξιτήριο στον γιο της παρά τα σημειώματα για την αυτοκτονία του

Σινέντ Ο’ Κόνορ: Καταγγέλλει ότι έδωσαν εξιτήριο στον γιο της παρά τα σημειώματα για την αυτοκτονία του

Δύο μέρες μετά την εξαφάνισή του, ο γιος της Sinead O’Connor βρέθηκε νεκρός, με την τραγουδίστρια να δηλώνει πως το παιδί της «αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του». Ο 17χρονος είχε εξαφανιστεί από νοσοκομείο στο Δουβλίνο, όπου βρισκόταν υπό παρακολούθηση καθώς είχε αυτοκτονικές τάσεις. 

Σε αναρτήσεις στα social media η Sinead O’ Connor καταγγέλλει τόσο το νοσοκομείο που νοσηλευόταν ο Shane, όσο και το ιρλανδικό κράτος. «Πώς ένας δεκαεπτάχρονος τραυματισμένος νέος, ο οποίος βρισκόταν σε παρακολούθηση λόγω αυτοκτονικών τάσεων, στην πτέρυγα Lynn του νοσοκομείου Tallaght μπόρεσε να εξαφανιστεί;» αναφέρει η 55χρονη Ιρλανδή. 

Όπως μάλιστα αναφέρει, ο 17χρονος γιος της έλαβε εξιτήριο από την κλινική Child and Adolescent Mental Health Services (CAMHS), ένα μήνα πριν την αυτοκτονία. Τότε ο έφηβος άφηνε και σημειώματα για την κηδεία του, όπως η ίδια αναφέρει σε ανάρτηση της στο Twitter. 

Υπενθυμίζεται ότι η Sinead O’ Connor είχε απευθύνει έκκληση μέσω Twitter στον 17χρονο γιο της. «Σέιν η ζωή είναι πολύτιμη. Ο Θεός δε σου έδωσε αυτό το όμορφο χαμόγελο άδικα. Ο κόσμος μου θα καταρρεύσει χωρίς εσένα. Είσαι η καρδιά μου. Σε παρακαλώ μην την κάνεις να σταματήσει. Μην κάνεις κακό στον εαυτό σου. Πήγαινε σε ένα αστυνομικό τμήμα και ας πάμε σε ένα νοσοκομείο», έγραψε.

Όταν πλέον ενημερώθηκε για τον θάνατο του έφηβου γιου της, η ίδια έγραψε στο Twitter: «Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις