Κόσμος

Σκάνδαλο με ηχητικό ντοκουμέντο για Σκάλις: “Εύχομαι να ήταν νεκρός”!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο κορυφαίο στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος της Νεμπράσκα αναφέρεται στον Στιβ Σκάλις, λέγοντας χαρακτηριστικά "εύχομαι να ήταν νεκρός".

Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής, Στιβ Σκαλίς, ο τρίτος τη τάξει στη Βουλή των Αντιπροσώπων ο οποίος πυροβολήθηκε την περασμένη εβδομάδα, ενώ έκανε προπόνηση στο μπέιζμπολ μαζί με συναδέλφους του, βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο Σκαλίς τραυματίστηκε στον γοφό στις 14 Ιουνίου, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον βουλευτών, που προπονούνταν για έναν φιλανθρωπικό αγώνα μπέιζμπολ. Εισήχθη στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και έχει υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων.

 

Την ώρα που τα νέα για την υγεία του Σκάλις είναι ευχάριστα, ένα ηχητικό ντοκουμέντο “καίει” το πρώην μέλος του συμβουλίου ηγεσίας της Χίλαρι Κλίντον, Φιλ Μόνταγκ. “Χαίρομαι που τον πυροβόλησαν. Εύχομαι να ήταν νεκρός”!, λέει χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από Political Insider

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το σχέδιο κατάληψης της Γάζας απειλεί να στραφεί κατά του Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ήλπιζε ότι η απόφαση να καταλάβει τη Γάζα θα του έδινε μια ανάσα, όμως αυτή η κίνηση μπορεί τελικά να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, σύμφωνα με ανάλυση της εφημερίδας Haaretz
Μπέντζαμιν Νετανιάχου / Φωτογραφία αρχείου ΑΡ / Denes Erdos
Κοινό μήνυμα Ευρωπαίων ηγετών για τη συνάντηση Τραμπ με Πούτιν: «Η πορεία προς την ειρήνη δεν αποφασίζεται χωρίς την Ουκρανία»
«Μόνο μία προσέγγιση που συνδυάζει υποστήριξη στην Ουκρανία και πίεση στη Ρωσική Ομοσπονδία μπορεί να φέρει επιτυχία στις προσπάθειες για να τερματιστεί ο πόλεμος», ανέφεραν
Κιρ Στάρμερ 12