Κόσμος

Σκότωσαν πέντε παιδιά για να γίνουν γόνιμοι!

Άτεκνο ζευγάρι κατηγορείται ότι θυσίασε πέντε ανήλικα παιδιά στο πλαίσιο τελετουργίας μαύρης μαγείας για να γίνει γόνιμο!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το ζευγάρι διέμενε σε χωριό της δυτικής Ινδίας, 675 χιλιόμετρα ανατολικά της Βομβάης και φέρεται να προχώρησε στη δολοφονία των πέντε αγοριών μετά τη διαβεβαίωση μάγου ότι έτσι θα αποκτήσει γονιμότητα! 

Ο σύζυγος, η σύζυγος και οι γονείς του συνελήφθησαν ύστερα από μία σειρά μυστηριωδών θανάτων μικρών αγοριών που σημειώθηκαν τους τρεις τελευταίους μήνες. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε πριν από 12 χρόνια, δεν κατάφερε να αποκτήσει παιδιά και ένας γκουρού τους είπε ότι πρέπει να θυσιάσουν 11 αγόρια προκειμένου η γυναίκα να μείνει έγκυος. 

Αρχικά, ο θάνατος των αγοριών ηλικίας 2 ως 4 ετών, αποδόθηκε σε δάγκωμα φιδιών, αλλά η αστυνομία έκρινε τελικά ύποπτο τον αριθμό και τη συχνότητα των θανάτων. Οι ανακρίσεις άρχισαν όταν το έκτο αγόρι εισήχθη σε τοπικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν δηλητηρίαση. Στη διάρκεια των ερευνών που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι των υπόπτων διάφορα υλικά μαύρης μαγείας, μεταξύ των οποίων δηλητηριώδεις ουσίες και βότανα. Ο ύποπτος γκουρού έχει… εξαφανιστεί και διαφεύγει της σύλληψης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παρασκήνιο «φωτιά» πριν τις συνομιλίες Ουκρανίας – Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη: Ο Ζελένσκι περιμένει τον Πούτιν και το Κρεμλίνο κρατάει κλειστά τα χαρτιά
«Περιμένω να δω ποιος θα έρθει από τη Ρωσία και μετά θα αποφασίσω τα βήματα που πρέπει να κάνει η Ουκρανία» ανάφερε ο πρόεδρος της Ουκρανίας
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι