Κόσμος

Sky News: Ξεκίνησε το νέο κανάλι που ΔΕΝ θα μεταδίδει τίποτα για Brexit!

Ένα νέο τηλεοπτικό κανάλι εγκαινιάζει την Τετάρτη (16.10.2019) ο βρετανικός όμιλος Sky News για τους... αγανακτισμένους από το Brexit τηλεθεατές.

Το νέο κανάλι, το οποίο δεν θα καλύπτει καθόλου ειδήσεις και θεματολογία σχετικά με το Brexit, θα εκπέμπει από τις 17:00 το απόγευμα ως τις 22:00 το βράδυ τις καθημερινές, τόσο στην τηλεόραση όσο και μέσω YouTube.

Το Sky Νews θα εξακολουθήσει να καλύπτει όλες τις πλευρές του βρετανικού διαζυγίου από την ΕΕ με λεπτομέρεια στο βασικό του τηλεοπτικό δίκτυο, όπως και όλες τις σημαντικές βρετανικές και διεθνείς ειδήσεις, ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Έρευνα που διενεργήθηκε αυτό το καλοκαίρι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 33% των Βρετανών αποφεύγουν εντελώς τις ειδήσεις.

Περισσότερο από το 70% των ερωτηθέντων κατηγόρησε γι’ αυτό το Brexit, επισημαίνοντας ότι “έχουν αγανακτήσει από την πολιτική συζήτηση γύρω από αυτό”, ενώ το 40% απάντησε ότι “νιώθει ότι δεν έχει τη δύναμη να επηρεάσει τα γεγονότα”.

“Το Sky News Brexit – free είναι μια τολμηρή προσέγγιση, όμως το να ακούμε την κοινή γνώμη (…) είναι κάτι που γνωρίζουμε ότι οι θεατές μας θεωρούν σημαντικό”, επεσήμανε ο Τζον Ράιλι επικεφαλής του Sky News.

“Το Brexit είναι ένα ιστορικό θέμα το οποίο έχει σημαντικές επιπτώσεις και θα συνεχίσουμε να το καλύπτουμε εκτενώς”, πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δημοσίευσε νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο: Γεμάτος αίματα εκλιπαρεί να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι
Στο βίντεο των 4 λεπτών, απεικονίζεται ο 36χρονος όμηρος Μαξίμ Χερκίν να είναι ξαπλωμένος και να αναφέρει πως τραυματίστηκε μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Maxim Herkin 1
Ερντογάν για Κυπριακό: Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ δυο κρατών και όχι κοινοτήτων
«Αν δεν υπάρξει μια δίκαιη, μόνιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο νησί, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς την "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου"» - Η αντίδραση της Λευκωσίας
Ο Ταγίπ Ερντογάν 1
Βατικανό: Ο σκληρός αγώνας για την επιβίωση της Ρώμης και η LGBTQ+ κοινότητα που θα επηρεάσει στην εκλογή του νέου Πάπα
Αμφισβητούν την διακυβέρνηση του Πάπα Φραγκίσκου οι καρδινάλιοι - Στόχος των μελών του Κονκλαβίου να γίνει ξανά η Ρώμη το επίκεντρο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας
Καρδινάλιοι