Κόσμος

Σόιμπλε: Ελπίζω να μην γίνει Πρόεδρος η Λε Πεν!

Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έπλεξε το εγκώμιο του οικονομικού προγράμματος του υποψήφιου της κεντροδεξιάς για τη γαλλική προεδρία Φρανσουά Φιγιόν και δήλωσε πως ελπίζει ότι η Μαρίν Λεπέν, η ακροδεξιά αντίπαλος του συντηρητικού υποψηφίου, δεν θα γίνει ποτέ πρόεδρος.

Μιλώντας σήμερα σε διάσκεψη για την εξωτερική πολιτική στο Βερολίνο, ο Σόιμπλε δήλωσε πως το οικονομικό πρόγραμμα του Φιγιόν είναι «πολύ εύλογο» και μπορεί να βοηθήσει τη Γαλλία να εκμεταλλευθεί τις πραγματικές δυνατότητές της.
«Για να είμαστε σαφείς, ελπίζω ότι η κα Λεπέν δεν θα γίνει ποτέ πρόεδρος στη Γαλλία», πρόσθεσε ο Σόιμπλε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καταδικασμένος για τη δολοφονία των παιδιών του ο 66χρονος που χτύπησε άγρια τον Οζγκιούρ Οζέλ στην Κωνσταντινούπολη
Ο 66χρονος ανέφερε πως επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς είχε νευριάσει που απορρίφθηκε η αίτηση για κάρτα σίτισης που είχε υποβάλει στο CHP
O άνδρας που επιτέθηκε στον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης 1