Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σοκάρει ο εγγονός της Doris Day – Έμαθα ότι πέθανε η γιαγιά μου από τα social media

Σοκάρει ο εγγονός της Doris Day – Έμαθα ότι πέθανε η γιαγιά μου από τα social media

Η ζωή της Doris Day δεν ήταν τόσο γλυκιά τελικά όπως τα τραγούδια της. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν τα όσα ισχυρίζεται ο μοναδικός της εγγονός και μοναδικός κληρονόμος της, ο 37χρονος Ράιαν Μέλτσερ.

Η Doris Day πέθανε την περασμένη Δευτέρα σε ηλικία 97 ετών. Ο εγγονός της μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατό της και αυτά που είπε γκρεμίζουν λίγο την εικόνα της γλυκειάς, φιλάνθρωπου και ακτιβίστριας ηθοποιού. Όπως είπε ο 37χρονος Μέλτσερ, οι μάνατζέρ της είχαν καταφέρει να τους κρατήσουν μακριά.

Ο Ράιαν Μέλτσερ είναι ο μοναδικός εγγονός της Ντόρις Ντέι. Είναι ο γιος του μοναχογιού της Τέρυ Μέλτσερ ο οποίος πέθανε από μελάνωμα το 2004. Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο twitter ο εγγονός της σταρ του Χόλιγουντ, είπε ότι ήταν συντετριμμένος και ότι κανείς δεν τον ειδοποίησε αλλά το έμαθε όπως όλος ο κόσμος από τις ειδήσεις.

Λέει ότι είναι περήφανος για την γιαγιά του και ότι την θεωρεί μύθο και περιγράφει πως απομακρύνθηκαν ο ένας από τον άλλον πριν εκείνη πεθάνει στα 97 της από πνευμονία. «Έμαθα ότι πέθανε η γιαγιά μου όπως κι εσείς από τα social media το πρωί της Δευτέρας. Δυστυχώς εξαιτίας ενός άσχημου διαζυγίου ενώ εγώ ήμουν ακόμα πολύ μικρός, δεν μου επέτρεπαν να δω την γιαγιά μου για πολύ καιρό».

Λέει επίσης ότι η τελευταία φορά που μίλησαν ήταν μετά τον θάνατο του πατέρα του το 2004 όταν εκείνη τον κάλεσε για δείπνο.

Περιγράφει επίσης πως ένας από τους μάνατζερ της Ντόρις Ντέι του απαγόρευσε να συναντηθεί ξανά με την γιαγιά του ρωτώντας τον γιατί θέλει να την δει. Και ότι σοκαρισμένος του απάντησε ότι θέλει να την δει γιατί είναι η γιαγιά του.

Μιλάει για μια κλίκα ανθρώπων που την είχαν απομονώσει και δεν την άφηναν να δει τους δικούς της ανθρώπους. Λέει επίσης ότι μετανιώνει γιατί δεν επέμεινε ακόμα περισσότερο. Ο πατέρας του ήταν ένας επιτυχημένος μουσικός. Ο Ράιαν ζει στο Κάμελ και εργάζεται στους Sotheby’s.

Με πληροφορίες από DailyMail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις