Κόσμος

Σοκαριστικό video: Γάλλοι αστυνομικοί ρίχνουν βίαια στο έδαφος μία έγκυο (video)

Οργή στη Γαλλία έχει προκαλέσει το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει άνδρες ασφαλείας να σπρώχνουν και να ρίχνουν βίαια στο έδαφος μία έγκυο. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής ιστοσελίδας “Daily Mail” το περιστατικό συνέβη την περασμένη Τρίτη, με άνδρες ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού «Aulnay-sous-Bois», στο Παρίσι.

Ο σύντροφος της γυναίκας ακούγεται να φωνάζει “αφήστε την, είναι έγκυος”. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, όλα άρχισαν όταν οι αστυνομικοί της ζήτησαν να φορέσει προστατευτική μάσκα, στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοϊό, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Η εταιρεία σιδηροδρόμων SNCF ανέφερε ότι η γυναίκα δάγκωσε και έφτυσε τους άνδρες ασφαλείας και γι΄ αυτό το προσωπικό ενήργησε με αυτό τον τρόπο.

Η έγκυος γυναίκα σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ ονομάζεται Ντιατού και μίλησε στο Loopsider αναφέροντας ότι οι κατηγορίες που της προσάπτουν δεν έχουν βάση.

 

Πηγή: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το ζευγάρι που μήνυσε κλινική εξωσωματικής στη Φλόριντα επειδή τους εμφύτευσαν λάθος έμβρυο βρήκε τους γενετικούς γονείς του παιδιού
Ο δικηγόρος τους ανέφερε ότι «τα ερωτήματα που απομένουν σχετικά με την τύχη των αγνοούμενων εμβρύων της Τίφανι και του Στίβεν... εξακολουθούν να εκκρεμούν»
Η Τίφανι Σκορ και ο Στίβεν Μιλς με το μωρό τους, τη Σία